Osmangazili sporculardan çifte bayram

Osmangazili sporculardan çifte bayram

Osmangazili sporculardan çifte bayram

Osmangazi Belediyespor Taekwondo Takımı sporcuları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kupası’nda çifte başarıya imza attı.
Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2023 yılı faaliyet programında yer alan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kupası Yıldızlar İl Birinciliği Müsabakaları, kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Toplam 128 sporcunun mücadele ettiği turnuvada Osmangazi Belediyespor Taekwondo Takımı sporcuları elde ettikleri başarılarla göz doldurdu. Tatamide fırtına estiren genç sporculardan Yaren Akçay rakipleri karşısında ikincilik başarısı elde ederken, Funda Yıldırım üçüncülük kürsüsüne oturdu.
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa’yı her daim başarıyla temsil eden sporcular ile antrenörlerini yürekten kutladı.


Spor 23.04.2023 15:41:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

2

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

3

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

4

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

5

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

6

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

7

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi

8

Antalya'da şarampole devrilen tırın bir eve çarparak durabildiği kazada sürücü yaralandı

9

Manavgat Ziraat Odası Başkanı Metin'den çiftçilere ÇKS uyarısı

10

MASTOB Başkanı Süral, iş yeri açma yönetmeliğini değerlendirdi