Osmangazi’ye sıcak asfalt

Osmangazi’ye sıcak asfalt

Osmangazi’ye sıcak asfalt

Osmangazi Mahallesi Hekim Sinan Caddesi’nden başlayan sıcak asfalt serim çalışması Mimar Sinan Caddesi ile birlikte çevre yolu yan yolda toplam bin 200 metrelik alanda devam ediyor. Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, yapılan çalışmalarla şehrin her bir noktasında yol standartlarının yükseldiğini söyledi.
Geçtiğimiz aylarda yağmur suyu hat döşeme çalışmaları tamamlanan Osmangazi Mahallesi Mimar Sinan ve Hekim Sinan Caddesi’nde sıcak asfalt serim çalışmaları başladı.
İmar planına göre önceden 9 metre olan cadde yeni düzenleme ile birlikte 14 metreye çıkartılıyor. Çevre yolu yan yolda bulunan ve Fatih Sanayi Sitesi girişine kadar yapılacak asfalt serim çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya yol ağının önemli bir bölümünde bugüne kadar asfalt serim çalışmasını tamamlandığını ifade etti. Başkan Işık, yol standartlarının ve konforun arttığını belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.


Güncel 26.07.2022 10:16:50 0
Anahtar Kelimeler: osmangazi’ye sıcak asfalt

İlginizi Çekebilir

1

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

2

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

3

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

4

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

5

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

6

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı

7

Adana'da yükümlülerin istihdamına yönelik toplantı yapıldı

8

TFI TAB Gıda Yatırımları sürdürülebilirlik için sektör paydaşlarını buluşturdu

9

Mersin'de Akdeniz Belediyesi 6 yaşa kadar ücretsiz gelişim taraması hizmeti veriyor

10

Akdeniz Üniversitesi'nden Bakım Hizmetlerinde Dijital ve Yeşil Dönüşüm Projesi