OSMANİYE AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN, YAZAR DİLİPAK'A TEPKİ

OSMANİYE AK PARTİ KADIN KOLLARINDAN, YAZAR DİLİPAK

Ak Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Emine Yüksel Coşkun, Yeni Akit Gazetesi Köşe Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın AK Partili kadınlara sarf ettiği sözlerle ilgili tepki gösterdi.

Ak Parti Osmaniye Kadın Kolları Başkanı Emine Yüksel Coşkun, Yeni Akit Gazetesi Köşe Yazarı Abdurrahman Dilipak'ın AK Partili kadınlara sarf ettiği sözlerle ilgili tepki gösterdi. Coşkun, parti binasında yönetim kurulu üyeleriyle düzenlediği basın toplantısında, Dilipak aleyhine Yargıya başvurduklarını söyledi.
AK Parti'nin cahiliye devirlerine ait, kadınlara yönelik her türlü şiddetin, katliamın ve zulmün tavizsiz karşısında durduğunu dile getiren Coşkun, "Partimiz aile birliğini korumak ve kadına yönelik şiddetle mücadele etmek amacıyla bugüne kadar çok önemli düzenlemeleri hayata geçirmiştir. Bütün hak ve özgürlükleri milletimize, liderimiz, partimiz ve hükümetlerimiz sağlamıştır. Bunlar öyle birilerinin 5- 10 bin twit atmasıyla ve algı yönetmesiyle kazanılabilecek başarılar değildir" şeklinde konuştu.
Coşkun, hiç kimsenin ağza alınmayacak ahlaksız küfürlerle kadınların namusuna dil uzatamayacağını söyledi.
AK Partili kadınlara yönelik yapılan ağır hakaretin bardağı taşıran son damla olduğunu vurgulayan Coşkun, şöyle devam etti: "Bizler her şeyden önce ailelerimizin kadın, anne, evlat, kardeş veya eş olarak birer ferdiyiz. Hiç kimse mensubu olduğumuz ailelerimizi, partimizi ve camiamızı hakaret ve çirkin yatıştırmalarla rencide edemez ve incitemez. Partimizin içinde bir fitne ve bölünme vesilesi olacağı ümidiyle, sözde bizimle birlikte siyasi hareketin içindeymiş gibi görünen ama aslında kirlenmiş ve dar zihniyetli gazeteci ve sosyal medya fenomenleri karşısında asla susmadık, susmayız. Bu sebeple, Ak Partili kadınlara yönelik hakaret, çirkin yakıştırma ve yazılarıyla yapmış olduğu saldırılardan dolayı Yeni Akit Gazetesi köşe yazarı, Abdurrahman Dilipak aleyhine Yargıya başvurmuş olup, hukuki takip için dava açılmış bulunmaktadır."

 



Politika 11.08.2020 19:33:00 0

İlginizi Çekebilir

1

ANSİAD 2024 yılı beşinci olağan toplantısı gerçekleştirildi

2

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Isparta'da iftar programında konuştu:

3

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Kemer'de vatandaşlarla buluştu:

4

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, seçim çalışmalarını sürdürüyor

5

Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, Manavgat'ta mitinge katıldı

6

Milli Eğitim Bakanı Tekin, Adana'da iftar programına katıldı:

7

Cumhur İttifakı Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tütüncü, şoför esnafıyla buluştu:

8

Cumhur İttifakı Konyaaltı Belediye Başkan adayı Kolpak, basın toplantısı düzenledi:

9

DEM Parti Eş Genel Başkanı Oruç, Mersin'de temaslarda bulundu

10

Cumhur İttifakı'nın adayı Tütüncü, Antalya'nın altyapısına ilişkin projelerini anlattı: