OSMANİYE BELEDİYESİ 4.KİTAP FUARI ON BİNLERCE KİŞİNİN KATILIMIYLA DEVAM EDİYOR

OSMANİYE BELEDİYESİ 4.KİTAP FUARI ON BİNLERCE KİŞİNİN KATILIMIYLA DEVAM EDİYOR

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve ulusal boyutta olan Osmaniye Belediyesi 4. Kitap Fuarını, ilk üç gününde yaklaşık 30 bin kişi ziyaret etti. 6 Aralık Cuma günü kapılarını açan Kitap Fuarına Osmaniyeli vatandaşların yanı sıra çevre il ve ilçelerden de gelen vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye devam ediyor. 16 Aralık Pazar gününe kadar hizmet verecek olan Osmaniye Belediyesi 4. Kitap Fuarı’na 100 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. Kitap Fuarı kapsamında geçtiğimiz hafta sonu birbirinden değerli Türkiye’nin önde gelen 10 yazarı söyleşi programları ile binlerce kitapsever ile bilgi ve birikimlerini paylaştı. Fuar ile ilgili düşüncelerini ifade eden yayınevleri vatandaşların ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getirdiler. Ayrıca Türkiye’nin birçok ilinde fuara katıldıklarını aktaran yayınevleri, Osmaniyeli vatandaşların Kitap Fuarına ilgisinin üst seviyede olduğunu ve bilinçli ve seçerek okuyan, okumayı seven bir şehir olduğunu rahatlıkla görebildiklerini belirttiler.

4.KİTAP FUARI’NIN ONUR KONUĞU CANAN TAN SÖYLEŞİ DÜZENLEDİ.

Osmaniye Belediyesi 4.Kitap Fuarı’na onur konuğu olarak katılan Yazar Canan Tan, söyleşi programında Osmaniyeli vatandaşlar ile bir araya geldi.

Fuar alanında kurulan söyleşi salonunda gerçekleşen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ‘Issız Kadınlar Sokağı’ konulu söyleşi programında bilgi ve tecrübelerini okurlarına aktardı. Yazar Canan Tan, söyleşi sonunda gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu belirterek tüm katılımcılara ve Osmaniye Belediye Başkanı Kara’ya teşekkür etti. Söyleşi sonunda Yazar Canan Tan kitaplarını okurları için imzaladı.

HİKMET ANIL ÖZTEKİN’E YOĞUN İLGİ

Osmaniye Belediyesi 4.Kitap Fuarı kapsamında Yazar Hikmet Anıl Öztekin, söyleşi programında sevenleriyle buluştu. Yazar Öztekin’in söyleşi programını kitapseverler ilgiyle takip ettiler. 

Fuar alanında kurulan söyleşi salonunda gerçekleşen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ‘Hayallerine Aşık Ol’ konulu söyleşi programında bilgi ve birikimlerini sevenleriyle paylaştı.

Yazar Hikmet Anıl Öztekin, söyleşi salonunu dolduran okurlarına gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduğunu belirterek tüm katılımcılara teşekkür etti. Söyleşi sonunda Yazar Öztekin, imza stantı önünde uzun kuyruk oluşturan okurlarının kitaplarını akşam geç saatlere kadar imzaladı.

AKADEMİSYEN ANNE SEVENLERİYLE BULUŞTU

Osmaniye Belediyesi 4.Kitap Fuarı kapsamında Akademisyen Anne Yazar Saniye Bencik Kangal, söyleşi programında sevenleriyle buluştu. Akademisyen Anne’nin söyleşi programını okurları yoğun ilgiyle takip ettiler. 

Fuar alanında kurulan söyleşi salonunda gerçekleşen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ‘Korkma! İyi Bir Annesin’’ konulu söyleşi programında sevenlerine önemli bilgiler aktardı. Akademisyen Anne’ye katkı ve katılımlarından dolayı Belediye Başkan Yardımcısı Hacer Burcu Yüceer tarafından plaket verildi.

Akademisyen Anne; “Yoğun ilgi gösteren sizlerle bu muhteşem ortamda birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Osmaniye’ye ikinci gelişim ve her geldiğimde ilgi alakanın daha da arttığını görmek ayrı bir mutluluk veriyor. Hepinize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

 Söyleşi sonunda Akademisyen Anne, okurlarının kitaplarını akşam geç saatlere kadar imzaladı.



Osmaniye 9.12.2019 15:53:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği