OSMANİYE BELEDİYESİ DÜNYAYA GELEN HER BEBEK ADINA 1 FİDAN DİKECEK

OSMANİYE BELEDİYESİ DÜNYAYA GELEN HER BEBEK ADINA 1 FİDAN DİKECEK

Osmaniye Belediyesi, şehir merkezindeki hastanelerde dünyaya gelen her bebek adına 1 fidan dikerek hatıra ormanı oluşturuyor.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında Osmaniye Belediye Meclisince alınan karara göre yeni doğan her bebek adına 1 fidan dikilecek.

Ekim ayı meclis toplantısında MHP ve Ak Parti meclis üyelerinin ortak imzasıyla meclis başkanlığına sunulan teklifi incelenmek üzere İnceleme Araştırma ve Sağlık Komisyonlarına sevk eden Başkan Kadir Kara, meclis başkanlığına anlamlı bir teklifi gündeme getiren meclis üyelerine teşekkür etti.

Komisyonların kısa sürede sonuçlandırdığı araştırmalar ve çalışmalar neticesinde Osmaniye’de her yıl 10 bin ila 12 bin arası bebeğin dünyaya geldiği tespit edildi.

Komisyonlar ayrıca fidan dikim alanı oluşturmak amaçlı Orman Osmaniye İşletme Müdürü Abdulsamet Doğar ile yaptıkları görüşmeler sonunda kısa bir süre önce Kanlıgeçit mevkiinde yanan kızılçam ormanlık alanın tahsis edildiğini bildirdiler.

Osmaniye Belediye Meclisi’nin oy birliği ile 21.12.2019 tarihli 578 no’lu kararı ile Osmaniyede dünyaya gelen tüm bebeklerin artık dikili bir ağacı olacak.



Osmaniye 5.12.2019 16:14:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği