OSMANİYE BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

OSMANİYE BELEDİYESİ HAYVAN BARINAĞI, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Türkiye’ye örnek olacak çalışmalara imza atan Osmaniye Belediyesi Geçici Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi, üniversite öğrencilerini ağırladı.

Ülkenin değişik illerinden Osmaniye’ye gelen Gençlik ve Spor Bakanlığı Osmaniye Kız Yurdu ve Erkek Yurdunda kalan üniversite öğrencileri Kız Yurdu Müdürü Sevgi Sabah Çakmaz ve Erkek Yurdu Müdürlüğü Yönetim Memuru Mustafa Dursun Zorba gözetiminde hayvan barınağını ziyaret etti.

Ziyarete gelen öğrencilere Hayvan Barınağında hayvanların bakımı, tedavileri ve Belediye tarafından yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan öğrenciler, stetoskop ile köpeklerin kalbini dinlediler.

Hayvanlarla yakından ilgilenen ve hayvanlar için yapılan çalışmalardan çok memnun kaldıklarını ifade eden öğrenciler, barınakta yaşayan sahipsiz hayvanların temizlikleri, bakımları ve tedavileri konusunda hassas davranan Osmaniye Belediyesi’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ifadelerini kullandılar.

Sokak hayvanları konusunda Osmaniye Belediyesi’nin çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden Osmaniye Kız Yurdu Müdürü Sevgi Sabah Çakmaz; “Sahipsiz sokak hayvanları konusunda çalışmalarını duyarlı bir şekilde yürüten belediyemizi tebrik ediyorum. Kampus alanımızda ilgilenilmesi gereken hayvan olduğunda bizlerle birlikte belediye ekiplerimiz özveriyle çalışıyor. Ayrıca sokak hayvanları için bir talebimiz olduğunda belediye ekipleri gecikmeden gelerek müdahale ediyorlar. Şehrimizdeki çalışmaları memnuniyetle takip ediyoruz. Bugün öğrencilerimizle birlikte ziyaret ettiğimiz hayvan barınağındaki yürütülen titiz çalışmalarından dolayı Osmaniye Belediyemize ve Başkanımız Kadir Kara’ya çok teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.



Osmaniye 19.12.2019 15:51:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Serik’te minibüs sulama kanalına düştü

2

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bulut, Adana'da açıklama yaptı:

3

Samandağ ilçesinde devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı

4

AK Parti Tarsus İlçe Başkanlığına atanan Fevzi İnan görevine başladı

5

Serik'te park halindeki kamyonda yangın çıktı

6

Yüreğir Devlet Hastanesi GES projesiyle enerji giderlerinde yaklaşık yüzde 25 tasarruf sağlıyor

7

Muhtarın devlet desteğiyle kurduğu zeytinyağı üretim tesisi mahallelinin geçim kaynağı oldu

8

Atılım Üniversitesi "Ankara Turizmi" paneline ev sahipliği yaptı

9

Çatlak seramik kap ve kupalar bakteri üretme riski taşıyor

10

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu