OSMANİYE BELEDİYESİ KORUYUCU MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI

OSMANİYE BELEDİYESİ KORUYUCU MASKE ÜRETİMİNE BAŞLADI

Osmaniye Belediyesi, Korona Virüsün (Kovid-19) yayılması riskine karşı etkin ve istikrarlı mücadelesini her alanda sürdürüyor.

Belediyemiz tarafından Korona virüse karşı alınan tedbirler kapsamında şehrin tamamında dezenfeksiyon işlemleri, içerisinden geçtiğimiz bu zor süreç içerisinde sokağa çıkmak zorunda kalan vatandaşlar ile semt pazarları ve şehir içi dolmuşlarda maske dağıtımı çalışmaların yanı sıra koruyucu maske üretimine de başlandı.

Osmaniye Belediyesi’nin açmış olduğu ve açıldığı günden buyana birçok vatandaşın meslek edinmesini sağlayan Osmaniye Belediyesi Sanat ve Mesleki Eğitim Merkezi (OBEM)’nde koruyucu maske üretimi yapılıyor.

Dikimi OBEM Kurs Eğitmenleri tarafından yapılan koruyucu maskeler günde ortalama 250 adet üretilecek.



Osmaniye 13.05.2020 12:56:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Huawei KOBİ'ler için yapay zeka odaklı eKit çözüm ailesini yeniledi

2

QM Awards'ta başarılı turizmciler ödüllendirilecek

3

Antalya'da kışın karaya çekilen tur tekneleri yeni sezona hazırlanıyor

4

Araç çarptıktan sonra ölüme terk edilen "Tofi" platinle yürümeye başladı

5

Üniversiteliler görme engelli çocuklar için Braille alfabesiyle dergi hazırladı

6

Kahramanmaraş'ta kursiyer kadınlar hem öğreniyor hem aile bütçesine katkı sağlıyor

7

Antalya'da sürdürülebilir su politikaları ve suyun geleceği konuşuldu

8

Adana'da evde çıkan yangın söndürüldü

9

Atatürk'ün tren yolculuğunda "Ne muhteşem bir manzara" dediği Eğirdir hattı turizme açılmayı bekliyor

10

Besler'den 2025'te 8 milyar lira brüt kar