Osmaniye Belediyesi Yaz Spor Okulları Başladı

Osmaniye Belediyesi Yaz Spor Okulları Başladı

Başkan Kadir Kara: “Yaz Spor Okulları’nda Verdiğimiz Eğitimle Kendinize Bir Yön Çizmeniz Noktasında Katkı Sağlamaya Çalışıyoruz”

Osmaniye Belediyesi tarafından ‘Sağlıklı ve eğlenceli bir yaz için’ sloganı ile düzenlenen 13’üncü Yaz Spor Okulları’nın açılışı görkemli törenle yapıldı. Açılış törenine katılan Belediye Başkanı Kadir Kara, Yaz Spor Okulları’nda verilen eğitimle çocukların kendilerine bir yön çizme noktasında katkı sağlamaya çalıştıklarını söyledi. 

Osmaniye Belediyesi’nin Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında 7-14 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen 13’üncü Yaz Spor Okulları’nın açılışı coşku dolu törenle yapıldı. Tören öncesi uzman eğitmenlerin gözetiminde yerlerini alan öğrencileri ziyaret eden Belediye Başkanı Kadir Kara, öğrenciler tarafından sevgi seliyle karşılandı. Kokut Ata Üniversitesi futbol sahasında ‘Sağlıklı ve Eğlenceli Bir Yaz İçin” sloganı ile başlatılan ücretsiz Yaz Spor Okulları’na katılan öğrenciler, Osmaniye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından görevlendirilen uzman eğitmenler tarafından eğitim alacak. Basketbol, futbol, voleybol, çim hokeyi, halk oyunları, badminton, bocce, okçuluk, dart, masa tenisi, akıl zeka oyunları ve izcilik branşlarında usta eğitmenler tarafından 1 ay eğitim alacak olan öğrenciler, eğlenceli bir yaz dönemi geçirecek. Kent genelinde 15 farklı noktadan servislerle alınan öğrenciler, 3 gün futbol 2 gün diğer branşlar eğitim görecek. 

“ÇOCUKLARIN GELECEĞİ İÇİN ETKİNLİK YAPMA KONUSUNDA TEREDDÜT GÖSTERMEM” 

Yaz Spor Okulları’nın açılışında öğrenciler tarafından coşkuyla karşılanan Başkan Kadir Kara, “Osmaniye Belediyesi tarafından bu yıl 13’üncüsü düzenlenen yaz spor okullarında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Hepiniz hoş geldiniz şerefler verdiniz. Katkı ve katılımlarınızla bizlere güç verdiniz. Sizleri yaz günlerinde sosyalleşme adına her geçen gün gençliğimizin evet bilgisayarda öğrenmek lazım yapay zekayı da öğrenmek lazım ama spor aktivitelerini de unutmamak lazım. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” demiş. Dolayısıyla sporcu olma demek aynı zamanda sizin bu ülkenin geleceğine hazırlanıyor olmanız demektir. Bizler sizleri bu ülkenin geleceğine hazırlamak için bu programları düzenliyoruz. Yaz spor okullarını yapmamızın temel amacı sizleri çok değerli çok kıymetli her biri birbirinden yetenekli kıymetli hocalarımızla buluşturarak sizlere bu eğitimleri vermeye çalışıyoruz. Vermeye çalıştığımız bu eğitimlerle de sizleri bir an önce hayatta kendinize bir yön çizmeniz noktasında katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bunu da burada çok büyük bir memnuniyetle görmüş olmanın sevinci içerisindeyim. Gerçekten çocuklar benim için her şey, ülkemin ve şehrimin çocuklarının geleceği için her türlü etkinliği her türlü faaliyeti yapma konusunda hiçbir zaman için tereddüt göstermem” dedi. 

Törene katılan Osmaniye Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Uyar ise, organizasyonda öğrencilerle ve aileleri ile birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Yaz Spor Okulları’nın açılış törenin ardından Gezici Aşevi Tırında hazırlanan ikramlar açılışa katılan öğrenci ve ailelerine ikram edilirken, çocuklar için özel olarak tasarlanan Çocuk Oyun Otobüsünde görev yapan personellerin gözetimde yüz boyama etkililiğine katılan öğrenciler keyifli anlar yaşadılar.



Osmaniye 17.07.2023 13:18:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye Belediyesi Okulları Başladı

İlginizi Çekebilir

1

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

2

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

3

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

4

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

5

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

6

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

7

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

8

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

9

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

10

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi