Osmaniye Belediyesi Yaz Spor Okulları İçin Kayıt Tarihi Uzatıldı

Osmaniye Belediyesi Yaz Spor Okulları İçin Kayıt Tarihi Uzatıldı

Osmaniye Belediyesi’nin “Sağlıklı ve eğlenceli bir yaz için” sloganı ile bu yıl 13’üncüsünü düzenleyeceği ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıtlar sürüyor.

Osmaniye Belediyesi’nin “Sağlıklı ve eğlenceli bir yaz için” sloganı ile bu yıl 13’üncüsünü düzenleyeceği ücretsiz Yaz Spor Okulları için kayıtlar sürüyor. Yoğun talep üzerine kayıt tarihi Belediye Başkanı Kadir Kara’nın talimatıyla, 7 Temmuz Cuma gününe kadar uzatıldı. Kayıtlar, belediye hizmet binası girişindeki zemin katta kurulan stantlarda sürdürülüyor.

Osmaniye Belediyesi’nin Sosyal Sorumluluk Projesi olan 7 – 14 yaş arası çocuklara yönelik ücretsiz düzenlenecek olan Yaz Spor Okullarında, basketbol, futbol, voleybol, çim hokeyi, halk oyunları, badminton, bocce, okçuluk, dart, masa tenisi, akıl zeka oyunları ve izcilik branşlarında eğitimler verilecek. 

Kayıtlarda öğrencilerden kimlik fotokopisi ve veli imzalı başvuru formu isteniliyor. Kayıtlar, belediye girişindeki zemin katta kurulan stantlarda kurs eğitmenleri tarafından yapılıyor. 10 Temmuz – 4 Ağustos tarihleri arasında tek dönem halinde yapılacak 13. Yaz Spor Okullarında, öğrencilere belli noktalardan servis imkânı sağlanırken, ayrıca forma takımı hediye edilecek.



Osmaniye 4.07.2023 14:37:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor