Osmaniye Belediyesi, yetim, öksüz çocuklar ve aileleri onuruna iftar programı düzenledi.

Osmaniye Belediyesi, yetim, öksüz çocuklar ve aileleri onuruna iftar programı düzenledi.

Başkan Kadir Kara, Yetim Çocuklar ve Aileleri Onuruna İftar verdi

Kuran- Kerim Tilaveti okunması ile başlayan İftar programına katılan çocuklar, İyilik Derneği, İlim Sanat Ve Kültür Derneği ve Şefkat Derneği üyeleri ile birlikte çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Tüm katılımcıları tek tek ziyaret eden ve çocuklarla yakından ilgilenen Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara; “Bizimle bu iftar sofrasını ve bir lokma ekmeği paylaşmanız bizim için çok büyük bir anlam ifade ediyor. Yaşadığımız asrın felaketinin üzerinden geçen günlerde bir an önce toparlanmaya, dayanışma içerisinde hep beraber kol kola bu büyük afetten kurtulmaya çalışıyoruz. En büyük gücümüz Yaradan’a sığınmak ve birbirimize sarılarak inşallah bu afeti de atlatacağız. Bunu atlatacak güce sahip bir devletimiz var. Bunu unutmayın. Bu devlet güçlüdür. Her zaman için kötülüklerden ve meydana gelen hadiselerden kendini kurtarabilecek güce sahiptir. Devletinize güvenin ve sahip çıkın.” Dedi.

BAŞKAN KARA: “MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE ZULÜM YAPANLARI LANETLİYORUM”

Konuşmasının bir bölümünde Filistin de yaşanan olaylara değinen Başkan Kadir Kara; “Değerli hemşerilerim, şunu da ifade etmek istiyorum. Müslümanlara eziyet yapanlar hiçbir zaman için durmuyorlar. Maalesef İsrail denen Siyonistler mübarek ramazan gününde Filistinli Müslüman kardeşlerimize durmaksızın eziyet yapıyorlar. Oruçlarını tutmalarına dahi mani oluyor. Namazlarını kılmalarına mani oluyorlar. Onları buradan lanetliyor ve kınıyorum.” İfadelerini kullandı.

İyilik Derneği Osmaniye Şube Başkanı ramazan şahin konuşmasında; “Değerli misafirlerimiz burada bulunmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah bu birliğimizi daim etsin. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin.” İfadelerini kullandı.

Osmaniye İlim Sanat Ve Kültür Derneği Başkanı Cevat Bal ise; “Kıymetli başkanım değerli misafirler hepiniz hoş geldiniz. Başkanımız Kadir Kara beyefendinin şahsında Osmaniye Belediyemize çok teşekkür ediyorum. Allah tuttuğumuz oruçlarımızı ve dualarımızı kabul eylesin.” Şeklinde konuştu.

İFTAR SONRASI SİNEMA TIR’INDA FİLM İZLEDİ İftar programının ardından ise çocuklar ve aileleri, Sinema Tır’ındaki dev ekrandan çizgi sinema filmi izlemenin keyfini yaşadılar.

Adnan Menderes Mahallesi Cumartesi Kapalı Semt Pazar yerinde düzenlenen iftar programına Başkan Kadir Kara ile birlikte MHP Merkez İlçe Başkanı Bilal Çenet, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, Osmaniye İlim Sanat Ve Kültür Derneği Başkanı Cevat Bal, İyilik Derneği Osmaniye Şube Başkanı Ramazan Şahin, Osmaniye Şefkat Derneği başkan ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.



Osmaniye 7.04.2023 17:16:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kadirli'de sağanak, hayatı olumsuz etkiledi

2

Osmaniye Valisi Yılmaz, sağanak nedeniyle zarar gören mahalle ve köylerde inceleme yaptı

3

Osmaniye'de 41 kilo 600 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

4

Brezilya'dan Osmaniye'ye gelin geliyor

5

Osmaniye'de sağanak etkili oldu

6

Düziçi Kaymakamı Turgay İlhan'ın eşinden kadınlara çini kursu

7

Kadirli'de Köylere Hizmet Götürme Birliği encümen seçimi yapıldı

8

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlandı

9

İşçi Bayramı Osmaniye’de Kutlandı

10

Çenet, kadrosunu kuruyor