Osmaniye Belediyesi’den ‘Hayvan Sevgisi’ Temalı Resim Yapma Yarışması

Osmaniye Belediyesi’den ‘Hayvan Sevgisi’ Temalı Resim Yapma Yarışması

Osmaniye Belediyesi’den ‘Hayvan Sevgisi’ Temalı Resim Yapma Yarışması

Osmaniye Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü etkinlikleri kapsamında ‘Hayvan Sevgisi’ konulu resim yapma yarışması düzenlenecek.

Duyarlılık eğitimi olarak da adlandırılabilecek olan resim yapma yarışması, çocukların duygu dünyasını ve ifade gücünü geliştirerek hayvan sevgisini arttırmak amaçlı ilkokullar ve ortaokullar arası olmak üzere iki kategoride düzenleniyor.

Çocukların hayallerini ve düşüncelerini kâğıtlara yansıtacak olan yarışmaya merkeze bağlı tüm özel ve resmi okullarda öğrenim gören ilkokul ve ortaokul düzeyindeki öğrenciler katılabilecek.

Katılımcılar, 35*50 ebatlarında kâğıtlara istedikleri tekniği kullanarak çizecekleri resmi son başvuru tarihi olan 1 Ekim Cuma günü saat 14.00’a kadar Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. 

Her öğrencinin sadece bir resimle katılabileceği resim yapma yarışmasına katılım şartnamesi www.osmaniye-bld.gov.tr adresinden incelenebilecek veya (0328) 440 00 80 numaralı çağrı merkezini arayarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden detaylı bilgi alabileceklerdir.

Osmaniye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Hayvan Sevgisi’ temalı resim yapma yarışmasında dereceye girenlere ödülleri Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde 4 Ekim’de düzenlenecek etkinlikte verilecektir.

 



Osmaniye 20.09.2021 16:10:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

2

Atalan Şelalesi Harika

3

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

4

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

5

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

6

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

7

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

8

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

9

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

10

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti