Tarih: 13.11.2020 23:42

OSMANİYE BELEDİYESİ’NDEN ÇARDAK İLK VE ORTAOKULU KÜTÜPHANESİNE KİTAP DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Osmaniye Belediyesi, Dünya Çocuk Kitapları Haftası dolayısıyla Çardak İlkokul ve Ortaokulu’nun okul kütüphanesine öğrencilerin kullanımı için çocuk kitapları hediye etti.

İlkokul ve Ortaokul öğrencilerine yönelik çocuk kitaplarını Osmaniye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Azizoğlu okul kütüphanesinde değerlendirilmesi için Okul Müdürü Oğuzhan Çil’e teslim etti.

Kitap okumanın önemine vurgu yapan Azizoğlu, yeni yetişen nesile şehrimiz ve ülkemizin gelişmesi noktasında çok güvendiklerini ifade ederek Belediye Başkanı Kadir Kara adına öğrencilere başarılar diledi. Ayrıca Azizoğlu, pandemi dolayısıyla bu yıl yapılamayan kitap fuarının 2021 yılı içerisinde yapılacağını kaydetti.

Okul Müdürü Oğuzhan Çil; “Okulumuza ve öğrencilere gösterdikleri hassasiyet ve önem için Belediye Başkanı Sayın Kadir Kara ve Osmaniye Belediyesine şahsım, okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Ayrıca öğrencilere Osmaniye Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan Mutlu Çocuk Dergisi’nin yeni sayısı dağıtıldı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —