Osmaniye Belediyesinden, Yaylalardaki Yaralı Sokak Hayvanlarına Tedavi

Osmaniye Belediyesinden, Yaylalardaki Yaralı Sokak Hayvanlarına Tedavi

Belediyesi tarafından, Amanos Dağları eteklerinde bulunan yaylalarındaki sokak hayvanlarına yönelik iç ve dış parazit aşısı uygulandı, besleme faaliyetinde bulunuldu.

OSMANİYE Belediyesi tarafından, Amanos Dağları eteklerinde bulunan yaylalarındaki sokak hayvanlarına yönelik iç ve dış parazit aşısı uygulandı, besleme faaliyetinde bulunuldu. Ayrıca yaralı olduğu belirlenen 3 köpek, yakalanıp tedavisi için Belediye Geçici Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezine getirildi. 

Osmaniye Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekiplerince, Ürün, Olukbaşı ve Zorkun Yaylalarında ki sahipsiz sokak hayvanlarına yönelik besleme ve tedavi çalışması yapıldı. Ekipler, belirli noktalara sokak hayvanlarının beslenmesi için kuru mama bıraktı. Besleme faaliyetleri sorasında sokak canlarına sprey ilaç tedavisi uygulanıp, iç ve dış parazit hastalıklarına karşı ise aşıları yapıldı. Yaralı olduğu belirlenen üç sokak köpeği, tedavisi için ekiplerce alınıp Belediye Geçici Hayvan Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezine götürüldü. Ayrıca, yine barınakta bulunan kedi ve köpeklere yönelikte iç ve dış parazit hastalıklarına karşı ise aşılama çalışması yapıldı. 

Osmaniye Belediyesi ekiplerince, kent merkezinde olduğu gibi yaylalık bölgelerde de sokak hayvanlarının yaşam şartlarının iyileşmesine yönelik çalışmaların belirli aralıklarla sürdürüleceği kaydedildi.



Osmaniye 20.07.2023 16:12:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü