OSMANİYE BELEDİYESİ’NE ANNE ELİ ÖDÜLÜ

OSMANİYE BELEDİYESİ’NE ANNE ELİ ÖDÜLÜ

Osmaniye Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlemiş olduğu Sıfır Atık Fikir Yarışmasında Anne Eli projesi ile ödül almaya layık görüldü.

Osmaniye Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nin düzenlemiş olduğu Sıfır Atık Fikir Yarışmasında Anne Eli projesi ile ödül almaya layık görüldü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan’ın himayelerinde Türkiye Belediyeler Birliği ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığının düzenlediği 'Sıfır Atık ve Belediyeler Kongre ve Ödül Töreni’ Ankara ATO Congresium’da gerçekleşti.

231 geçerli projenin katıldığı yarışmada birincilik ödülünü Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara, ödülünü Emine Erdoğan hanımefendinin elinden aldı.

Kısa zaman içerisinde Osmaniye’de hayata geçecek olan ‘Anne Eli’ projesi ile anneler, Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü bünyesinde oluşturulacak konunun uzmanı ekipler tarafından bilgilendirilecek.

Sıfır Atık projesi ve ikili ayırma sistemleri, oluşturulacak ekipler tarafından hane hane gezilecek, çöp poşeti ve broşürler dağıtılarak anneler geniş kapsamlı bilgilendirilecek.

Sıfır Atık Projesi kapsamında hazırlanan ‘Anne Eli’ projesi ile ilgili konuşan Osmaniye Belediye Başkanı Kadir Kara;

“Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendinin eşi emine Erdoğan hanımefendinin himayelerinde Türkiye Belediyeler Birliği ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın organizasyonunda tüm belediyeler çapında düzenlenen Sıfır Atık Projesi  ile ilgili olarak bütün belediyelerin yapmış olduğu proje sunumlarının neticesinde ‘Anne Eli’ isimli projemizle katıldığımız bu yarışmada birincilik ödülü almış bulunmaktayız. Bu almış olduğumuz ödülü bütün Osmaniyeli hemşerilerimiz adına aldığımı ifade etmek istiyorum. Ödülü bizlere takdim eden Sayın Emine Erdoğan hanımefendiye şahsım ve Osmaniyeli hemşerilerim adına şükranlarımı arz ediyorum. Bizleri bu ödüle layık gören Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza, Türkiye Belediyeler Birliğine ve kıymetli jüri üyelerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bu projenin arka planında çalışan değerli mesai arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkürlerimi belirtiyor, inşallah Osmaniyemizin daha temiz, daha yaşanabilir, daha yeşil ve daha güzel bir Osmaniye olabilmesi konusunda çok daha güzel çalışmalara imza atacağımızı belirtiyor bütün Osmaniyeli hemşerilerimizi selam saygı ve muhabbetle selamlıyorum.

Etkinlikte TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkan Vekili Şükrü Karatepe, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gagauz Özerk Yeri Başkanı Irina Vlah da hazır bulundu.



Osmaniye 28.10.2020 12:14:00 0
Anahtar Kelimeler: OSMANİYE BELEDİYESİ’ ÖDÜLÜ

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de kan bağışı etkinliği düzenlendi

2

Osmaniye İl Özel İdaresi araç filosuna 10 yeni araç

3

Osmaniyeli şehidin çocuklar için istediği şenlik, yerine getirildi! 

4

Osmaniye’de devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

5

Osmaniye'de TCDD'ye ait demir korkulukları çalan 5 şüpheli yakalandı

6

Erkekler Açık Alan Hokey Süper Lig 1. etap maçları, Osmaniye'de başladı

7

Vali İsa Küçük, Osmaniye'deki anılarını yazdı

8

İnşaat işçisinin acı sonu

9

Osmaniye Eczacı Odası depremzede çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenleyecek

10

Kadirli'de asayiş uygulamalarında yakalanan 32 şüpheliden 14’ü tutuklandı