Osmaniye Devlet Hastanesi’ne akülü araç hediyesi

Osmaniye Devlet Hastanesi’ne akülü araç hediyesi

Osmaniye’yi Tanıtma Derneği İstanbul İl Başkanlığı ve Osmaniye’yi Tanıtma Derneği Genel Başkanlığı işbirliği ile Osmaniye Devlet Hastanesi’ne 2 adet akülü araç hediye etti.

Osmaniye’yi Tanıtma Derneği İstanbul İl Başkanlığı ve Osmaniye’yi Tanıtma Derneği Genel Başkanlığı işbirliği ile Osmaniye Devlet Hastanesi’ne 2 adet akülü araç hediye etti.

Osmaniye Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’nde çocukları ameliyata ve tedavi götürmek üzere kullanılacak olan 2 adet akülü araç bugün Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dt. Tülin Şeker, hastane müdürü Mustafa Şahin ve Hakan Eskicioğlu’na Genel Başkan Bahri Çolpan tarafından törenle teslim edildi.

Törende konuşan Osmaniye’yi Tanıtma Derneği Genel Başkanı Bahri Çolpan,” hastaneden gelen talep üzerine kendi aramızda topladığımız bağışlar ve ayrıca Osmaniyeli İşadamı Mehmet Demirci’nin de desteği ile 2 adet akülü aracı alarak yetkililere teslim ediyoruz. Çam sakızı çoban armağanı misali gücümüz buna yetti ve aldık. İsterim ki, Osmaniyeli bir zengin çıksın hastanemize 1 adet ambulans helikopter alıp hediye etsin.Nihayetinde bu bir hayır işi bu konuda herkesi duyarlı olmaya davet ediyorum”dedi.

Öte yandan teslim töreninde bir konuşma yapan Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dt. Tülin Şeker ise, çocuk servisinde bu araçlara çok ihtiyaç duyulduğunu, duyarlı davranışından dolayı Osmaniye’yi Tanıtma Derneği Genel Başkanlığına teşekkür ettiğini söyledi.

Bahri Çolpan, bu güzel hediyenin gerçekleşmesinde aracılık eden Başhekim sekreteri Sevgi Doğan ve yönetim kurulu üyelerine çok teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. 



Osmaniye 28.12.2023 16:53:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor