Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

Osmaniye İl Koordinasyon Kurulu Toplandı

OSMANİYE - Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz başkanlığında yapıldı. Valilik Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumuş, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balkaya, ilgili kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.

Toplantı İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına İş Güvenliği Uzmanı Mehmet Ekiz tarafından yapılan sunumla başladı. Ekiz, okul güvenliği, eğitim çalışmaları, sorun ve çözümler ana başlıklarındaki sunumunda yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi verdi.

Toplantıda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, bağımlılıkla mücadele konusunda kurul üyelerinin önerilerinin mücadelenin daha etkin yapılmasında fayda sağlayacağını ifade ederek, bu mücadelede emek veren, destek olan herkese teşekkür etti.

Toplantı, bir sonraki toplantı gündeminin belirlenmesinin ardından, Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu üyelerinin görüş ve önerileri alınması ile sona erdi.



Osmaniye 20.10.2021 01:14:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye Koordinasyon Kurulu Toplandı

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

2

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

3

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

4

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

5

Atalan Şelalesi Harika

6

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

7

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

8

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

9

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

10

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi