Osmaniye İl Ve İlçelerimize Spor Yatırımları Aralıksız Devam  Ediyor.

Osmaniye İl Ve İlçelerimize Spor Yatırımları Aralıksız Devam  Ediyor.

Osmaniye İl Ve İlçelerimize Spor Yatırımları Aralıksız Devam  Ediyor.

Osmaniye AK Parti Milletvekilleri İsmail KAYA ve Mücahit Durmuşoğlu, Bahçe Belediye Başkanı İbrahim Baz, Ellek Belediye Başkanı Abbas Yeşildemir ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik'in katılımları ile Ellek Belediyesi ve Bahçe Belediyesi nezdinde Spor Toto Teşkilat Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

Bu kapsamda Düziçi İlçemize 2 adet halı saha, Bahçe İlçemize 2 halı saha, Ellek Beldemize yüzme havuzu yapımı kararlaştırıldı. 

Yine daha önce imzalan protokol çerçevesinde Ellek beldesine yapılacak 1 adet kapalı spor salonunun temeli atıldı. 1 adet sentetik çim yüzeyli futbol sahası yapımı tamamladı. 1 adet basketbol sahası ve 1 adet voleybol sahası tamamlandı. Yürüyüş yolu yapımı da devam etmektedir. 

“Gençlerin, büyük ve güçlü Türkiye yolunda en büyük pay sahibi olduğunun altını çizen Milletvekili İsmail KAYA, gençlik ve spor alanında yapılacak projelerle Osmaniye ilimizin  spor altyapısının daha da güçleneceğini, spor kompleklerinin Bahçe İlçemize ve Ellek Beldemize  hayırlı uğurlu olmasını dilerim” İfadelerinde bulundu.

 



Osmaniye 3.08.2022 15:29:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Kozan'da kan bağışçılarına fidan hediye edildi

2

Kahramanmaraş'ta kar yağışı etkili oldu

3

Osmaniye'de üreticilere sertifikalı tohumluk nohut dağıtıldı

4

Anadolu Isuzu Özbekistan'da faaliyet gösteren SamAuto'nun yüzde 75,2'sini devraldı

5

Antalya'da bir kişi yeğenini öldürüp, iki kişiyi yaraladı

6

Antalyasporlu çocuklar yüzme şenliklerinde yarıştı

7

Adana Barosunda "Çocuk Hakları Merkezi" hizmete girdi

8

Yeşilay Osmaniye Şubesi ile Osmaniye Eczacı Odası arasında işbirliği protokolü imzalandı

9

Hatay'da kalp krizi sonucu ölen polis memurunun cenazesi defnedildi

10

Hatay'da kayıp balıkçıyı arama çalışmaları 9 gündür devam ediyor