Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Belediye Başkanlarıyla Bir Araya Geldi

Ak Parti Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya Düziçi’nin Böcekli Beldesinde Ak Parti’nin Belediye Başkanlarıyla bir araya geldi. Belediye Başkanlarıyla, yönettikleri İlçe ve Beldelerde yaptıkları ve yapacakları hizmetleri istişare ettiklerini söyleyen Milletvekili Kaya, hizmetin en iyisini hak eden Osmaniyeli hemşehrilerimizin daha iyi hizmetlerle yaşam standardının yükseltilmesi için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz dedi.”

Milletvekili İsmail Kaya, “Ak Parti’mizin Belediyecilik anlayışı, daha önce eşi benzeri görülmemiş bir anlayışla,  gerek  Hizmet Belediyeciliği gerek Gönül Belediyeciliği ve gerekse Sosyal Belediyecilik alanlarında kendisini milletimize ispatlamış bir partidir. Hizmet noktasında hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda Belediye Başkanlarımız gecesini gündüzüne katarak hizmetlerine her geçen gün yenilerini ekliyor. Belediye Başkanlarımızla ve Belediye Meclis Üyelerimize şehir merkezlerinde, İl Genel Meclis Başkanımızla Ve İl Genel Meclis Üyelerimizle de köylerimizde yapımı devam eden hizmetlerimizi an an takip ediyor, bir taraftandan da hemşehrilerimizin yeni ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. 

Gerek Belediyelerimizin kendi projelerinin gerekse Bakanlıklarımızın İlimizde devam eden ve yapılması planlanan projelerinin hemşehrilerimizle buluşturulması noktasında Bakanlıklarımızla koordineli olarak çalışıyor, İl Başkanımız, Milletvekilimiz ve tüm teşkilatımızla birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde bu hizmetlerin Osmaniyeli hemşehrilerimize ulaştırılması için takibini yapıyoruz.

Belediyelerimiz arasında işbirliğini artırarak hem proje üretimi hem de bu projelerin uygulanma sürecini daha da kısaltmak amacıyla tecrübe paylaşımını daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini  ifade eden Milletvekili Kaya sözlerini; “Ak Parti olarak bizim bir derdimiz var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde yirmi bir yılda sayısız projeyi  milletimizin ve Osmaniyeli Hemşehrilerimizin hizmetine sunduk ve bu projelere yenilerini ekleyerek yolumuza devam ediyoruz. Allah, derdimizi, birlik ve beraberliğimizi arttırsın.” diyerek sonlandırdı.

 



Osmaniye 10.10.2022 15:22:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Aldıkları Destekle Tesis Kurdular

2

Kadirli Bilim ve Sanat Merkezi'nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açıldı

3

Osmaniye'de eğitim sendikaları okul müdürünün öldürülmesini protesto etti

4

Osmaniye’de AK Parti'li kadınlar Filistinli anneler için toplandı

5

Osmaniye'de uyuşturucu operasyonun da 5kişi tutuklandı

6

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal, Osmaniye'yi Ziyaret Etti

7

Kadirli’li Genç Adana’da Vurularak Öldürüldü

8

Osmaniye'de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

9

Hasanbeyli'nin Yeni Kaymakamı Dervişoğlu Göreve Başladı

10

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesinde öğrenciler, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etti