OSMANİYE TABİP ODASINDA NÖBET DEĞİŞİMİ

OSMANİYE TABİP ODASINDA NÖBET DEĞİŞİMİ

Osmaniye Tabip Odasının 2020-2022 dönemi seçimli olağan genel kurulu sonunda, başkanlığa Dr. Şemsi Soner Özdemir getirildi.

Osmaniye Tabip Odasının 2020-2022 dönemi seçimli olağan genel kurulu sonunda, başkanlığa Dr. Şemsi Soner Özdemir getirildi. Adnan Menderes Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi üzerindeki Oda hizmet binasında gerçekleştirilen yapılan kongrede kayıtlı 385 üyeden 26'sı oy kullandı, 2 oy geçersiz sayıldı.
Şemsi Soner Özdemir başkanlığındaki yönetim kurulu ise Fatma Karazindiyanoğlu, İlkan Kayar, Bülent Belevi ve Mehmet Koca'dan oluştu. 4 yıldır oda başkanlığını yürüten Dr. Asu Kaya Gedik, “Her dakikasını onurla taşıdığım Osmaniye Tabip Odası yönetim kurulu başkanlığı görevim son bulmuştur. Bu onurlu görevi şahsıma veren değerli meslektaşlarım başta olmak üzere, ilgi ile bizi takip eden Osmaniye halkına teşekkürü borç bilir, görev bayrağını devralan meslektaşlarıma başarılar dilerim." dedi. Genel kurula katılan üyelere teşekkür eden Başkan Şemsi Soner Özdemir ise yönetime ve oda organlarına seçilen üyelere başarılar diledi.
Denetim Kurulu, Arzu Usanmaz Sökmen, Cem Atik ve Aytek Coşar. Onur Kurulu, Ferhat Çetin, Muhammet Mustafa Akan, Serap Aygün, Buket Temel ve Şükrü Karagöl. Merkez Konseyi ise Asu Kaya, İbrahim Algan, Cumali Fergün Coşanoğlu, Ali Çatalbaş ve Hilde Belevi isimlerinden oluştu.

 



Sağlık 15.08.2020 21:30:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Türkiye'de her yıl 200 bin kişi kalp krizi nedeniyle hayatını kaybediyor

2

Antalya'da düzenlenen 16. Ulusal Endoüroloji Kongresi başladı

3

TPRECD'in "16. Plastik Cerrahi Asistan Okulu" Antalya'da başladı

4

Adana'da kazada ölen anneden sezaryenle alınan bebeğin sağlık durumu iyiye gidiyor

5

Mezitli Devlet Hastanesinin inşası sürüyor

6

15. Uluslararası Psikofarmakoloji Kongresi Antalya'da başladı

7

İki yıldır yeme içme güçlüğü yaşayan hasta Kahramanmaraş'ta sağlığına kavuştu

8

Gelişen teknoloji mamografi cihazlarındaki konforu da artırdı

9

Meme kanserinin tanısından tedavisine tüm işlemler tek merkezde toplandı

10

Meslektaşının müdahalesiyle yaşama tutunan hemşire, işine döndü