OSMANİYE ÜLKÜ OCAKLARINDAN HATIRA ORMANI

OSMANİYE ÜLKÜ OCAKLARINDAN HATIRA ORMANI

Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı İlk Ülkücü Şehit Ruhi Kılıçkıran’ı şehit edilişinin yıl dönümünde mezarı başında anıp, 'Şehitler Hatıra Ormanı' açılışını yaparak fidan dikimi gerçekleştirdi.

Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı İlk Ülkücü Şehit Ruhi Kılıçkıran’ı şehit edilişinin yıl dönümünde mezarı başında anıp, 'Şehitler Hatıra Ormanı' açılışını yaparak fidan dikimi gerçekleştirdi.

04.01.1968’de Ankara İlahiyat Fakültesi öğrencisi iken Şehit edilen Osmaniyeli Ruhi Kılıçkıran Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığının hazırlamış olduğu program ile mezarı başında dualarla anıldı.

Programın devamında ise Zorkun Yolu mevkisinde Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan “Şehitler Hatıra Ormanı’nın açılışı yapılıp fidan dikimi gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Osmaniye İl Başkanı Ahmet Sarpkaya ise şu açıklamaları dile getirdi :

Ruhi Kılıçkıran ve Ülkücü Şehitlerimizi anma etkinliğimizi yaptık ve akabinde şehitlerimize ithaf ettiğimiz Hatıra Ormanına fidan dikimi gerçekleştirdik. Katılımlarından dolayı Osmaniye MHP İl Başkanı Yusuf Çomu'ya, MHP Merkez İlçe ve İlçe Başkanlarına, Osmaniye Belediye Başkanımız Kadir Kara ve Atalan Belediye Başkanımıza, Türkav ve Kamusan İl başkanlarımız ve sivil toplum temsilcilerine, katılım sağlayan geçmiş dönem Ocak Başkanlarımıza, üniversiteden katılım sağlayan değerli hocalarımıza, MHP İl Genel meclisi üyelerimize, Osmaniye Belediye başkanı yardımcılarına, pandemi gerçeğinden ve iş yoğunluğundan gelemeyen, gönlü yüreği bizimle olan, katılım sağlayan ve sağlayamayan bu davaya gönül vermiş tüm Ülkü sevdalılarına, Ülküdaşlarımıza teşekkür etmeyi borç bilirim. Bu Orman ve bu sevda sizlerin eseri. Bizler diktik sizlere emanet ettik. Hep birlikte güzel günlere gideceğiz inşallah. Sağ olun, var olun.



Osmaniye 5.01.2021 17:45:00 0
Anahtar Kelimeler: OSMANİYE OCAKLARINDAN HATIRA ORMANI

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da öğrencilere siber suçlar anlatıldı

2

Osmaniye'de 18 engelli genç temsili askerlik yaptı

3

Osmaniye'de 13 yaşından beri kaktüs yetiştiren Yunus Gedik, bahçesini doğal fotoğraf stüdyosuna çevirdi

4

Osmaniye'de sağanak ve dolu hayatı olumsuz etkiledi

5

Osmaniye'de aranan firari hükümlü yakalandı

6

Osmaniye'de genç avukata silahlı saldırı

7

Osmaniye'de 13 düzensiz göçmen yakalandı, 3 göçmen kaçakçısı tutuklandı

8

Osmaniye'de motosiklet hırsızlığı zanlısı yakalandı

9

Çocuklarını trafik kazasında kaybeden aileden sürücünün serbest bırakılmasına tepki

10

Osmaniye'de uyuşturucu operasyonlarında yakalanan 11 zanlı tutuklandı