Osmaniye Valisi Dr. Yılmaz, Hasanbeyli'de Denetlemelerde Bulundu

Osmaniye Valisi Dr. Yılmaz, Hasanbeyli

Osmaniye Valisi Dr. Yılmaz, Hasanbeyli'de Denetlemelerde Bulundu

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Hasanbeyli İlçemizde Covid-19 tedbirlerine yönelik denetim yaptı. Vali Yılmaz’ın denetimlerinde Hasanbeyli Kaymakamı Yakup Kılınçoğlu, Hasanbeyli Belediye Başkanı Selahattin Denizoğlu ve İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz da yer aldı.

Çarşı merkezde yer alan çeşitli yaşam alanlarında denetim yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, vatandaşlardan ev ziyaretleri ve taziye ziyaretlerinde bulunmamalarını, maske, sosyal mesafe, temizlik kurallarına hassasiyetle uymalarını ve çevrelerinde uymayan varsa uyarmalarını istedi. Kurallara uymanın hepimiz için hayati önem taşıdığını vurgulayan Vali Yılmaz, koronavirüsle mücadelede herkesin desteğinin çok önemli olduğunu söyledi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimlerinin ardından yaptığı açıklamada, Dinamik Denetim Sürecinde Covid-19 tedbirlerine yönelik denetimlerin aralıksız sürdürüldüğünü ifade ederek, “Denetimlerimizi bugün Hasanbeyli ilçemizde sürdürüyoruz. Denetimlerimiz sırasında esnaflarımızı ziyaret ediyor ve kurallara uyulmasının önemini hatırlatıyoruz. Şu anda bütün kaymakamlarımız, il müdürlerimiz ve daire amirlerimiz denetim yapıyorlar ve denetimler aralıksız devam edecek. Vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlatmak istiyorum; içinde bulunduğumuz salgın sürecinde, evlerde buluşmaları ertelemek, komşu ve akraba ziyaretleri yapmamak, taziyelerini telefonla iletmek hepimizin sağlığı için çok büyük önem taşımaktadır. Osmaniyeli hemşerilerimden bir kez daha bu kurallara uymalarını önemle talep ediyorum. İnanıyorum ki bütün Osmaniyeli hemşerilerimizin desteği ile hep birlikte bu mücadeleyi en iyi şekilde sonuçlandıracağız.” diye konuştu.



Osmaniye 29.03.2021 21:07:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Gülsoy, Sağlık Bakanı Koca'yı Ziyaret

2

Katı Atık Birliği Başkanlığı’na Gizlice Seçildi

3

Sakızgediği Otoban Bağlantı Yolu Tamamlandı

4

Osmaniye'de 5 kişi tutuklandı

5

Yılanın Isırdığı Kadın Yaşamını Yitirdi

6

Osmaniye'de Bahar Temizliği

7

Yılda 1 Ton Bal Üretiyor

8

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

9

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

10

Osmaniye'de uçurtma şenliği