Osmaniye Valisi Yılmaz, Daire Müdürlüklerini İnceledi

Osmaniye Valisi Yılmaz, Daire Müdürlüklerini İnceledi

Osmaniye Valisi Yılmaz, Daire Müdürlüklerini İnceledi

Osmaniye Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Tapu İl Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
İlk olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını ziyaret eden Vali Yılmaz, Vakfın personeli ile bir süre sohbet etti. Daha sonra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aykut Bulut’tan Vakıf tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, Vakfın tüm çalışanlarına çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretine son verdi.
Daha sonra Tapu İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ilk olarak Müdürlüğün hizmet birimlerinde incelemelerde bulundu. Tapu İl Müdürü Fikret Gümüştaş’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, ziyaretinin sonunda Müdürlük personeline çalışmalarında başarılar diledi.
      Son olarak Ticaret İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Müdürlüğün hizmet birimlerinde incelemelerde bulunmasının ardından Ticaret İl Müdürü Ayhan Bozok’tan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tüm personel çalışmalarında başarılar dileyen Vali Yılmaz, ziyaretlerini sonlandırdı.

 



Osmaniye 20.04.2021 18:47:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şipal, gazetemizi ziyaret etti

2

Çukurova'nın Efes'i Kastabala

3

DP'li Enginyurt Osmaniye'ye Geliyor

4

Dörtyol'daki trafik kazasında ölen 6 kişi toprağa verildi

5

Bakan Tekin Düziçi'nde

6

Osmaniye'de Karaçay Deresi'nin kenarındaki toprak yol çöktü

7

Adana İl Tarım Müdürlüğünün Paylaştığı Adana Yer Fıstığı Görseline Osmaniye’den Tepki

8

Kaya, Ödül Törenine Katıldı

9

AK Parti’de Geleneksel Vefa İftarı

10

Jandarmadan Yaşlılar Günü Etkinliği