Osmaniye Valisi  Yılmaz, Sanayi Sitesinde Denetlemelerde Bulundu

Osmaniye Valisi  Yılmaz, Sanayi Sitesinde Denetlemelerde Bulundu

Osmaniye Valisi  Yılmaz, Sanayi Sitesinde Denetlemelerde Bulundu

Dinamik Denetim Modeli çerçevesinde, kontrollü normalleşme döneminin sürdürülebilirliği ve bir an evvel tam anlamıyla normalleşmenin sağlanması için temizlik, maske, mesafe prensiplerinin yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara toplumun tüm kesimlerince uyulmasının sağlanması amacıyla tüm ülke genelinde yapılan geniş kapsamlı denetimler Osmaniye’de de tüm yaşam alanlarında devam ediyor.
İkinci Sanayi Sitesinde gerçekleştirilen denetimlere; Vali Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hulusi Akkuş, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, 112 Acil Çağrı Merkezi Müdürü Guddusi Arık, 2. Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Demirci katıldı. Kamu kuruluşları il müdürlerinin yer aldığı gruplar halinde yapılan denetimler ilin diğer yaşam alanlarında da gerçekleştirildi.
Vali Dr. Erdinç Yılmaz, denetimleri sırasında, esnaf ve vatandaşlarımızdan maske, sosyal mesafe ve temizlik kuralları konusunda hassasiyet göstermelerini, toplu iftar yemeği yapılmamasını, bulaşın önemli kaynaklarından olan ev, akraba, komşu ve taziye ziyaretlerini mutlaka ertelemelerini ve çevrelerinde bu ziyaretleri yapanlar varsa uyarmalarını istedi.
Denetimlerin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, “Denetimlerimizi bugün de sürdürüyoruz. Bugün, sanayi esnafımızı ziyaretimiz sırasında, kurallara uyulması ve akraba, komşu, ev, taziye ziyaretleri yapılmaması hususunu vatandaşlarımıza bir kez daha hatırlattık. Hamdolsun, dün yayınlanan Türkiye  koronavirüs tablosuna göre en fazla düşüş gösteren il Osmaniye’miz oldu. Bu süreci bütün Osmaniyeli hemşerilerimle birlikte gerçekleştirdik. İnşallah bu yakaladığımız ivmeyi devam ettirirsek ilimizi koronavirüsten arındırmış olacağız. Bu süreci en iyi şekilde sürdürmek için kurallara çok daha sıkı uymamız lazım. Bu mübarek Ramazan ayını fırsata çevirmemiz ve bu süreci en iyi şekilde sürdürmemiz hepimiz için çok iyi olacaktır. Bütün sağlık çalışanlarımız, emniyetimiz, jandarmamız, il müdürlerimiz, belediyelerimiz, bütün kamu görevlilerimiz, esnaflarımız, vatandaşlarımızla hep birlikte, inşallah bu başarıyı sonuna kadar götürelim.”dedi.



Osmaniye 19.04.2021 12:33:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

2

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

3

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

4

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

5

Atalan Şelalesi Harika

6

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

7

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

8

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

9

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

10

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi