Osmaniye'de 221 deprem konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

Osmaniye

Osmaniye'de 221 deprem konutunun anahtarları hak sahiplerine teslim edildi

OSMANİYE - Osmaniye'nin Bahçe ilçesinde yapımı tamamlanan 221 deprem konutunun anahtarları hak sahiplerine verildi.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerden etkilenenler için Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca ilçe merkezinde inşa edilecek 809 konuttan yapımı tamamlanan 221'inin anahtar teslim töreni düzenlendi.

Vali Erdinç Yılmaz, törendeki konuşmasında, binaların depreme dayanıklı ve kalıp tünel sistemiyle tasarlandığını söyledi.

Vatandaşların evlerinde sağlık ve huzur içinde yaşamasını dileyen Yılmaz, "Diğer konutlarımızı da inşallah en kısa sürede, bu hafta ya da önümüzdeki haftanın sonuna kadar tamamlamış olacağız. Yoğun şekilde hemşerilerimizin anahtarlarını teslim etmeye devam ediyoruz." dedi.

Bahçe Kaymakamı Yunus Emre Şahin ve Belediye Başkanı Zeynel Mete Kadıoğlu'nun da katıldığı törende, konuşmaların ardından evlerin anahtarları hak sahiplerine teslim edildi.



Osmaniye 24.12.2025 16:18:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Her Yaşta Sanat" çalıştayı düzenlendi

2

Hatay'da evde uyuşturucu yetiştirdikleri iddiasıyla yakalanan 2 zanlıdan 1'i tutuklandı

3

Elazığ'da hayatını kaybeden astsubayın cenazesi Hatay'da defnedildi

4

Muhsin Yazıcıoğlu, vefat ettiği "Muhsin Dağı"nda anıldı

5

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

6

Döşemealtı'da "Yaşlılar Haftası" kapsamında farkındalık etkinliği düzenlendi

7

Adana'da ailesinin haber alamadığı çocuk için arama çalışması başlatıldı

8

2026 Dünya Kupası Yolunda Milli Gururlar: Enes Ünal

9

13. Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası

10

Antalya'da dolandırıcılık operasyonunda yakalanan 2 zanlı tutuklandı