Osmaniye'de engelli vatandaşa şemsiye tutarak ıslanmasını önleyen polise başarı belgesi

Osmaniye

Osmaniye'de engelli vatandaşa şemsiye tutarak ıslanmasını önleyen polise başarı belgesi

OSMANİYE - Osmaniye'de tekerlekli sandalyedeki bir kadına şemsiye tutarak ıslanmasını önleyen polis memuru, başarı belgesiyle ödüllendirildi.

Vali Erdinç Yılmaz, 16 Ocak'ta tekerlekli sandalyeyle Valiliğe gelen yaşlı bir kadına şemsiye tutarak ıslanmasını önleyen Valilik Koruma Amirliğinde görevli polis memuru Mehmet Yılmaz'ı makamında kabul etti.

Polis memuruna davranışından dolayı teşekkür eden Vali Yılmaz, "Polis memurumuz yaptığı davranışla vicdanımızın sesi oldu. Ben de çok mutlu oldum. Ben, Türk Polis Teşkilatının polislerimizin hepsinin senin gibi yardımsever olduğuna yürekten inanıyorum. Bu milletin evladına yakışan bir davranıştı. Tebrik ediyorum." dedi.

Polis memuru Mehmet Yılmaz da görevinin gereğini yaptığını belirterek, "Biz her zaman engelli vatandaşlarımıza yardım ediyoruz. Bu bizim zaten asli görevimiz, yapmamız gereken şeydir. Halka hizmet, hakka hizmettir." ifadesini kullandı.

Konuşmasının ardından Vali Yılmaz, polis memuruna başarı belgesi verdi.



Yurt Dünya 19.01.2024 17:36:28 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana Valisi Yavuz, trafiğe kapatılan Feke-Saimbeyli kara yolunda incelemede bulundu

2

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin Adana İl Kongresi'nde konuştu:

3

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

4

Antalya'da iki otomobil ile tırın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı

5

Antalya'daki Uçansu Şelalesi'nin debisi yağışlardan dolayı arttı

6

Adana'da heyelan nedeniyle trafiğe kapatılan yolda çalışmalar sürüyor

7

Çağrı Bey sondaj gemisi ilk görev yeri Somali'ye uğurlandı

8

"Medya Etiği-Sorumlu Gazetecilik Kampı" Antalya'da sürüyor

9

Dörtyol'da ilçesinde göçük altında kalan köpek yavrularını itfaiye ekibi çıkardı

10

Antakya ilçesinde devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü yaralandı