Osmaniye’de girişimci kadınlara proje eğitimi verildi

Osmaniye’de girişimci kadınlara proje eğitimi verildi

Osmaniye’de girişimci kadınlara proje eğitimi verildi

OSMANİYE - Osmaniye Girişimci ve Üreten Kadınlar Derneği tarafından kadınlara eğitim semineri düzenlendi.

Dernek Başkanı Havva Saçıkara Çetin, Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen programda, yürütücüsü oldukları "Osmaniye'nin Girişken ve Yenilikçi Kadınlarının Yerelden Ulusala Yolculuğu" projesi hakkında bilgi verdi.

Dernek çalışmalarıyla depremzedelerle, şiddet mağduru kadınlar ve engelli bireylere destek olmak istediklerini belirten Çetin, "Osmaniye’nin girişimci kadınları, bu projeyle hem yerel ürünlerin tanıtımına katkıda bulunmayı hem de sosyal yardımlaşmayı teşvik etmeyi planlıyor. Amacımız, Osmaniye'nin yöresel ürünlerini tanıtmak ve üretimini yerelden ulusala taşımaktır." dedi.

Etkinlikte, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Susran Erkan Eroğlu ve proje uzmanı Bahadır Başkonuş, katılımcı kadınlara mesleki ve girişimcilik eğitimi verdi.



Yurt Dünya 19.09.2024 18:12:19 0

İlginizi Çekebilir

1

Japonya'nın Ankara Büyükelçisi Tamura Kahramanmaraş'ta ziyaretlerde bulundu

2

7. Uluslararası Mersin Maratonu başladı

3

Adana'da "4. Astronomi Gecesi" düzenlendi

4

Adana'da kamyona çarpan otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

5

Adana'da park halindeki otomobilde yaşanan patlamada 1 kişi öldü

6

Topçu Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul Aker Kemer'de anıldı

7

Osmaniye’de mavi yumurtlayan tavukları çalan şüpheli polis tarafından yakalanıp tutuklandı

8

Antalya'da "15. Uluslararası Yeni Yıl Pazarı" açıldı

9

EMŞAV Tarsus hizmet binası açıldı

10

Mersinli şehit için oluşturulan hatıra ormanına yeni fidanlar dikildi