Osmaniye`de Vergi Rekortmenlerine plaket

Osmaniye`de Vergi Rekortmenlerine plaket

OSMANİYE ? Osmaniye?de 2015 yılında en çok vergi ödeyenlere plaket verildi.

Vergi rekortmenlerine plaket törenine Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniye Defterdarı Niyazi Özkaya, Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Murat Teke ve kurum müdürleri katıldı.

Törende konuşma yapan Osmaniye Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Murat Teke şunları söyledi: 

?Sözlerime başlamadan önce ülkemizde yaşanan terör olaylarını kınıyor, terörden dolayı verdiğimiz şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum.Hepimiz biliyoruz ki bu vatanı kolay kazanmadık. Bu sebeple Ülkemizdeki huzuru bozmak isteyen iç ve dış güçlere karşı  Devletimiz ve milletimizin bekası için birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, onların amacına ulaşamamasını sağlamalıyız.

Büyük Önder ATATÜRK`ün bir sözü vardır."Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır". İşte bugün burada gerçekten görevini iyi yapmış, ülkesini seven, vergisini zamanında ve tam ödeyip ülkemizin büyümesine katkıda bulunan insanlar için toplanmış bulunmaktayız.

Girişimciliğin önemini bilirsiniz. Bir ülkede girişimciler olmazsa o ülke bilimde, sanayide, teknolojide  ve hemen her konuda geri kalarak , daima az gelişmiş bir ülke olmaktan kurtulamaz. Bizim ülkemizin önünü açan, sürekli büyüme ve ilerleme kaydetmesini sağlayanlar, her zaman için içinde girişimci ruhunu barındıran insanlar olmuştur. İşte ülkemiz bu girişimciler sayesinde kalkınmakta, diğer dünya ülkeleriyle kıyasıya rekabet edebilmektedir.

Ortalama bir girişimci 10 kişiye istihdam sağlamaktadır. Bu çok büyük bir olaydır. Bir şehrin ekonomisinin iyi olması gelişmesiyle birebir orantılıdır. Bir yerdeki işsizlik azalırsa o yerde insanlar mutlu, refah, ekonomik ve sosyal hayat olarak rahat yaşarlar.

 Osmaniyemizi Osmaniye yapan şey de tam olarak girişimci ruhudur. İlimizin daha fazla gelişmesi ve büyümesi için daha fazla girişimciye ihtiyacımız vardır.

Bugün burada vergi rekortmenlerimiz gibi girişimcilerimizin yanı sıra, İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan ilk 500 sanayi kuruluşu araştırmasında; 2014 yılı için 47. sıradan listeye giren Yolbulan Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş.ve 246. sırada yer alan Koç Çelik Sanayi A.Ş. şirketlerinin başarısını kutlamak için buradayız.

Ben ilimizde girişimciliği başarıyla gerçekleştirmiş olan, vergilerini ödeyerek şehrimize gerek ekonomik olarak, gerekse de her konuda katma değer sağlayan tüm

girişimcilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.?

Yapılan konuşmalardan sonra 20015 yılı vergilendirme döneminde dereceye giren ve vergisini ödeyen Gelir Vergisi Rekortmeni 6 kişiye ödül verilirken Kurumlar Vergisi Rekortmeni ve vergisini eksiksiz ödeyen 6 kişiye ödülleri verildi.

Türkiye?nin ilk 500 büyük şirketi araştırmasında İlimizden sıralamaya giren Yolbulan Baştuğ A.Ş. ile Koç Çelik A.Ş ye OTSO tarafından teşekkür plaketi verildi. 

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan ilk 500 sanayi kuruluşu araştırmasında; 2014 yılı için 47. sıradan listeye giren Yolbulan Baştuğ Metalurji Sanayi A.Ş. ve 246. sırada yer alan Koç Çelik Sanayi A.Ş. şirketlerinin başarılarını Kutlayan OTSO Başkanı Teke. Ben ilimizde girişimciliği başarıyla gerçekleştirmiş olan, vergilerini ödeyerek şehrimize gerek ekonomik olarak, gerekse de her konuda katma değer sağlayan tüm girişimcilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.? diyerek girişimci şirketlerin her zaman yanında olacaklarını söyledi.



Güncel 25.10.2016 04:50:01 0