Osmaniye’de yaya geçitleri kırmızıya boyandı

Osmaniye’de yaya geçitleri kırmızıya boyandı

Osmaniye’de yaya geçitleri kırmızıya boyandı

İçişleri Bakanlığının ‘Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu’ sloganıyla başlattığı kampanya çerçevesinde Osmaniye’de yaya geçitleri kırmızıya boyandı.
İçişleri Bakanlığının trafik kazalarına karşı vatandaşları duyarlı hale getirmek için başlattığı ve ‘Yayalara öncelik duruşu, hayata saygı duruşu’ sloganı ile Osmaniye’de yaya geçitleri kırmızıya boyandı. Şehit Bekir Evren İmam Hatip Ortaokulu önünde gerçekleştirilen etkinliğe Vali Erdinç Yılmaz, Vali Yardımcısı Vekili Uğur Muzaffer Çam, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Can Altundarak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Atilla Yeşilbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve öğrenciler katıldı.
Trafik kurallarına uymanın hayati önem taşıdığını belirten Vali Erdinç Yılmaz, “Bugün öğrencilerimizle birlikte “Yayalara Öncelik Duruşu, Hayata Saygı Duruşu” mottosuyla yayalar kırmızı çizgimizdir diyoruz. Yayalarımıza öncelik vermemiz gerekli. Trafik kurallarına uymanın, hayati anlamda önemli olduğunu ve kazaları azalttığını biliyoruz. Bu konuda mücadelemizi sürdürüyoruz. Sürücülerimize mutlaka trafik kurallarına uymaları gerektiğini, emniyet kemerlerini takmalarını, yayalara öncelik vermelerini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz” dedi.



Osmaniye 29.09.2022 15:14:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "devlet himayesindeki" gençlere yönelik çalıştay düzenlendi

2

Adana'da uyuşturucu üretilen evin sahibi tutuklandı

3

Antalya'da "BAİB İhracatın Yıldızları Ödül Töreni" düzenlendi

4

Alanya'da deniz kıyısında kadın cesedi bulundu

5

Burdur'da evde çıkan yangın söndürüldü

6

Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2025 Sezonu Ödül Töreni gerçekleştirildi

7

ATSO meclis toplantısı gerçekleştirildi

8

Çamlıkevler’de Yol Genişletme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Sürüyor

9

Mersin Uluslararası Limanı ile Port Sudan Limanı arasında mutabakat imzalandı

10

Auto Kale Ekspertiz 2026'da bayi sayısını 100'e çıkarmayı hedefliyor