Osmaniye’de, 100. Yıl Hatıra Ormanına öğretmenler için fidan dikildi

Osmaniye’de, 100. Yıl Hatıra Ormanına öğretmenler için fidan dikildi

Osmaniye’de, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, 24 Kasım Öğretmenler Günü 100. Yıl Hatıra Ormanı’na bu yıl da 200 fidan dikildi.

Osmaniye’de, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında, 24 Kasım Öğretmenler Günü 100. Yıl Hatıra Ormanı’na bu yıl da 200 fidan dikildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğünün katkılarıyla düzenlenen fidan dikim törenine Vali Erdinç Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Orman İşletme Müdürü Bülent Çağlar, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 
İlk fidanı dikerek can suyunu veren Vali Erdinç Yılmaz, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutlayarak, “Öğretmenler Günü nedeniyle fidan dikimi gerçekleştirdik. Fidanları öğrencilerimizle beraber diktik. Dünyamızın, çevremizin daha güzel, daha yeşil olması için güzel bir faaliyet. Orman İşletme Müdürlüğümüze ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Şimdiden kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum, nice güzel, başarı dolu Öğretmenler Gününe kavuşmalarını diliyorum.”dedi.
Vali Yılmaz’ın ardından protokol mensupları, öğretmenler ve öğrencilerde Hatıra Ormanı’na fidan dikerek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Gününü kutladılar.



Osmaniye 22.11.2023 16:23:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Şehit Başkomiser Kamuran Üçgül'ün cenazesi, Osmaniye'de toprağa verildi

2

Dr.Korkmaz Tabipler Odasının Yeni Başkanı Oldu

3

Osmaniye'de uçurtma şenliği

4

Adıyaman'daki şehitler göz yaşlarıyla memleketlerine uğurlandı

5

Osmaniye'de 5 düzensiz göçmen yakalandı

6

Hemşehrimiz Şehit Oldu

7

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

8

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

9

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

10

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret