Osmaniye'de 15 ve 16 yaşındaki kuzenlerden haber alınamıyor

Osmaniye

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde iki gün önce evden çıkan ve bir daha kendilerinden haber alınmayan 15 ve 16 yaşındaki kuzenlerin ailesi çocuklarının bulanmasını istedi.
Alınan bilgiye göre, ilçede yaşayan 15 yaşındaki lise öğrencisi Oğuzhan G. ve 16 yaşındaki lise öğrencisi Hakkı E. isimli iki kuzen, 2 gün önce birlikte evden ayrıldı. Bir daha kendilerinden haber alamayan kuzenlerin aileleri kendi çabaları ile arama yaptı ancak bir sonuca ulaşamayınca durumu polise bildirdi. İki kuzenin bulunması için polis çalışma başlattı aileler de görenlerden yardım istedi.
Kayıp çocuklardan Oğuzhan'ın annesi Ayşe Evleksiz, "Oğlum ve kız kardeşimin oğlu Salı günü akşam saatlerinde evden ayrıldılar. Geri dönmediler. Kendilerine ulaşamıyoruz. Bazı arkadaşlarına kaybolmadan önce Antalya'ya gitmek istediklerini söylemişler. Orada olabilirler mi bilmiyoruz. Ben oğlumun bulunmasını istiyorum" dedi.

 



Osmaniye 16.03.2023 16:57:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Uluslararası Uzay Kongresi 2026'da 10 binin üzerinde uzay profesyonelini Türkiye'de buluşturacak

2

LÖSEV'den lösemili çocuklar için yılbaşı etkinliği

3

Bedensel engelli çiftin aşkı "imece" usulü düğünle taçlandı

4

Adana'da tarımda pestisit kalıntısını önlemeyi amaçlayan "B-Reçete Sistemi" anlatıldı

5

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu Hayvan Rehabilitasyon ve Geçici Bakımevi'ni denetledi

6

Watsons Türkiye İskenderun'da yeni mağaza açtı

7

KUTSO, altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'i ağırladı

8

Biruni Üniversitesinde Yapay Zeka Laboratuvarı açıldı

9

Devlet desteğiyle kurduğu tesiste hem elektrik hem de mantar üretiyor

10

İskenderun Teknik Üniversitesi'nde "Bilim, Teknoloji ve İnovasyon Festivali" düzenlendi