Osmaniye’de 46 ekip ve 132 personelle sokak sarıcılarına operasyon

Osmaniye’de 46 ekip ve 132 personelle sokak sarıcılarına operasyon

Osmaniye’de polisin sokak satıcılarına yönelik, 46 ekip ve 132 personelin katılımıyla sokak sarıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda, 6 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı

Osmaniye’de polisin sokak satıcılarına yönelik, 46 ekip ve 132 personelin katılımıyla sokak sarıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda, 6 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Hassas burunlu 5 ayrı dedektör köpek ile yapılan aramalarda ise çok miktarda uyuşturucu madde ve suç unsuru malzeme ele geçirildi. 
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi tarafından, Esenevler Mahallesinde bulunan ‘Boşluk’ diye tabir edilen bölgede sokak satıcılarına yönelik yapılan ‘Narko Alan’ çalışması yaptı. 46ekip ve 132personelin katıldığı operasyonlara, Özel Harekât Polisleri de destek verdi. Yapılan baskınlarda yakalanan 6 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı. Hassas burunlu narkotik köpeklerle adreslerde yapılan aramalarda ise 150 gram esrar, 4 adet ruhsatsız tabanca, 2.83 gram bonzai, 2 adet sentetik ecza hap, bıçak, kılıç, folyo ve 2.90 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen tabancalardan 1 tanesinin ise çalıntı olduğu belirlendi.  Adreslere yapılan baskınlarda ayrıca bir aranan şahısta yakalanarak gözaltına alındı. 



Osmaniye 22.01.2024 14:52:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü