Osmaniye’de 493 Bin 178 dal makaron ele geçirildi

Osmaniye’de 493 Bin 178 dal makaron ele geçirildi

OSMANİYE’de polisin düzenlediği eş zamanlı kaçakçılık operasyonlarında, 14 bin 340 dal dolu ve 478 Bin 800 dal boş olmak üzere toplam 493 Bin 178 dal makaron (filtreli sigara kağıdı) ele geçirildi. 6 şüpheli ise gözaltına alındı.
Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğünce, suç ve suç unsurlarının ele geçirilmesi ve 6 şüpheli şahsın yakalanmasına yönelik çalışmabaşlatıldı. Bu kapsamda, Şanlıurfa, Osmaniye il merkezi, Kadirli ve Toprakkale ilçesinde belirlenen 4 iş yeri ve 4 ikamet adresine eş zamanlı operasyon düzenleyen polis, 6 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. 
Yapılan aramalarda ise 478 bin 800 dal boş makaron, 478 paket kaçak sigara, 1 adet tütün doldurma makinası, 12 kilo sigara filtresi ve 14 bin 340 dal içi tütün ile doldurulmuş makaron ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.



Osmaniye 20.09.2023 19:40:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye’ makaron geçirildi

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de Özgecan Aslan anısına "Kadının Sözü" konseri düzenlendi

2

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de gençlerle bir araya geldi:

3

Adana'da helikopter destekli "huzur ve güven" uygulaması yapıldı

4

AK Parti Grup Başkanvekili Zengin, Burdur'da iftar programında konuştu:

5

Sakaryaspor-Adana Demirspor maçının ardından

6

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da ziyaretlerde bulundu

7

Gençlik ve Spor Bakanı Bak, Osmaniye'de temaslarda bulundu

8

Futbol: Trendyol 1. Lig

9

AFAD Başkanı Pehlivan, Hatay'da depremzede çocuklarla iftar yaptı

10

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Isparta'da iftar programında konuştu: