Osmaniye’de aranan 4 kişi yakalanarak ceza evine gönderildi

Osmaniye’de aranan 4 kişi yakalanarak ceza evine gönderildi

Osmaniye’de hırsızlık, kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 zanlı, polis ekiplerince yakalanarak cezaevine konuldular.

Osmaniye’de hırsızlık, kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 zanlı, polis ekiplerince yakalanarak cezaevine konuldular. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince, hırsızlık, kasten yaralama ve yağma suçlarından aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı. Bu kapsamda, kasten yaralama ve yağma suçundan 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan E.Ç. (26), hırsızlık suçundan aranan Ö.C.A. (21), kasten yaralama ve hırsızlık suçundan aranan F.A. (26) ve yaralama suçundan aranan Ö.A. (18) kaldıkları adreslere düzenlenen baskınlar sonucu yakalandı. 
OPERASYON ANLARI KASK KAMERASINDA
Operasyon anları ise motosikletli polislerin kask kamerasına yansıdı. İkametlerde yapılan aramalarda ise suçta kullanılan, 1 Adet Ruhsatsız pompalı tüfek, 2 adet kurusıkı tabanca ve muhtelif farklı çaplarda 40 adet fişek ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara çıkartılan 4 zanlı, Osmaniye 1 ve 2 Nolu T Tipi Kapalı Cezaevlerine teslim edildi. 



Osmaniye 2.11.2023 14:56:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor