Osmaniye’de, Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Bisiklet Turu etkinliği

Osmaniye’de, Cumhuriyetin 100. Yılında 100 Bisiklet Turu etkinliği

Osmaniye'de Samet Aybaba Spor Lisesi öğrencileri tarafından, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, 100 Bisiklet Turu etkinliği düzenlendi.

Osmaniye'de  Samet Aybaba Spor Lisesi öğrencileri tarafından, Cumhuriyetin 100. Yılı kutlama etkinlikleri kapsamında, 100 Bisiklet Turu etkinliği düzenlendi. Fakıuşağı Mahallesi Liseler kampüsü önünden hareket eden bisikletli gurup, Valilik Binası önünde Vali Erdinç Yılmaz beraberinde İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları ile birlikte karşıladı. Öğrenciler, Vali Yılmaz’a taşıdıkları Türk Bayrağını teslim ettiler. Vali Yılmaz bayrağıöperek teslim aldı.
Bu güzel etkinlik için öğrencileritebrik eden Vali Yılmaz, “Şu anda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organizasyonunda Samet Aybaba Spor Lisemiz bisiklet turu yapıyor. Büyük bir coşku, çok güzel bir görüntü var, kendilerini tebrik ediyorum. Cumhuriyetimizin 100. Yılını, Şehitler Diyarı Yiğit Osmaniye’mize yakışır bir şekilde kutlamanın gayreti içinde, hafta boyunca yoğun bir şekilde etkinliklerimiz devam ediyor. Böyle güzel ve görkemli etkinlikleri yaptıkları için başta İl Milli Eğitim Müdürümüz olmak üzere Samet Aybaba Spor Lisesi Müdiremize ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sevgili öğrencilerimizi kutluyorum, yolları açık olsun.”dedi. 



Osmaniye 25.10.2023 17:07:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor