Osmaniye'de Deprem Yaralarını Sarma Seferberliği: 2 bin 800 Aileye Erzak Yardımı ve 2 bin 200 Konteynerlik Yeni Yaşam Alanı

Osmaniye

Osmaniye AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cemil Erkara, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31 Ağustos'ta mazbatasını alarak göreve başladığını belirtti. Başkan, ‘’yüz yüze gönül gönüle’’ ilkesiyle Osmaniye halkının talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Erkara, Göreve gelir gelmez 6 Şubat depreminin yaralarını sarmaya başladık, enkaz kaldırma çalışmalarının hızla devam ederken, eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle okul çevrelerindeki yıkımları öncelikli hale getirdiklerini aktardı. Deprem sonrası mağdur olan vatandaşlar için Fakıuşağı'nda 2200 konteyner kapasiteli bir yaşam alanı kurulduğunu ve konteynerlerin tüm ihtiyaçlarla donatıldığını ifade etti.

Başkan Erkara, ayrıca depremden zarar gören esnaflar için Rahime Hatun Meydanı'nda konteyner çarşı oluşturduklarını belirtti. Göreve başladığı günden bu yana ihtiyaç sahibi ailelere yönelik yardım çalışmalarının devam ettiğini, 2800 erzak kutusu dağıttıklarını ve okul çağındaki çocuklara yardımların yapıldığını vurguladı.

Yerel seçimlere de değinen Başkan Erkara, Cumhur İttifakı'nın Osmaniye'deki güçlü iradesini yerel seçimlerde de sürdüreceklerini belirtti. Başkan, "Önümüzde uzun bir yol var. Şehrimizin kaybedecek bir dakikası bile olmadığının farkındalığıyla durmak yok yola devam diyoruz," ifadelerini kullandı.



Osmaniye 11.10.2023 00:51:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor