Osmaniye’de düzenlenen ANALİG Basketbol Grup Müsabakaları tamamlandı

Osmaniye’de düzenlenen ANALİG Basketbol Grup Müsabakaları tamamlandı

Osmaniye’de düzenlenen ANALİG Basketbol Grup Müsabakaları tamamlandı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Osmaniye’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) 2024-2025 sezonu Basketbol 1'inci Etap 3'üncü Grup Bay-Bayan Müsabakaları tamamlandı. 
Erkekler karşılaşmaları Tosyalı Spor Salonu’nda, kızlar karşılaşmaları ise Merkez Spor Salonu’nda oynandı. Osmaniye’nin ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyona; Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman ve Mersin illerinden toplam 9 erkek ve 9 kız takımı katıldı.
Kıyasıya geçen müsabakalar sonunda çeyrek finale yükselen takımlar şu şekilde belirlendi:
Erkekler Kategorisinde, A Grubu Birincisi: Adana, B Grubu Birincisi: Mersin ve C Grubu Birincisi: Antalya ve En İyi İkinci: Isparta oldu. Kızlar Kategorisinde ise A Grubu Birincisi: Mersin, B Grubu Birincisi: Antalya, C Grubu Birincisi: Adana ve En İyi İkinci: Isparta oldu. 
Dereceye giren takımlara ödülleri, Osmaniye Gençlik ve Spor İl Müdürü Yusuf Çebi, Spor Şube Müdürü Şehmus Can ve Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Tosun, Tesis sorumlusu Zümrüt Akoluk ve Mesut Adaklı tarafından takdim edildi. 



Osmaniye 30.06.2025 16:13:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kan ve kök hücre bağışı etkinliği düzenlendi

2

Antalya'da yol kenarındaki ağaçlara çarpan otobüsteki 10 kişi yaralandı

3

Burdur'da dereye devrilen traktörün sürücüsü öldü

4

Antalyaspor'da başkanlığa Rıza Perçin seçildi

5

Setur Marinas Demre, uluslararası yat yarışına ev sahipliği yapacak

6

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili CHP'li Meclis Üyesi Güngör Geçer oldu

7

Corendon Sport Talks'a Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Arda Turan konuk oldu

8

Tarsus'ta hayırseverin yaptıracağı cami ve Kur'an kursu için protokol imzalandı

9

Tarsus'ta üreticilere Akdeniz meyve sineğine karşı tuzak dağıtıldı

10

Kahramanmaraş'ta kamyonet ile inşaat malzemesi arasında kalan kişi öldü