Osmaniye İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Evde Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından tedavi ve bakım süreçleri takip edilen hastaları, ziyaret etti. Müdür Yavuzyılmaz, çiçek takdim ettiği ulu çınarlara Allah’tan sağlıklı, sıhhat ve huzurlu ömürler diledi.
Müdür Yavuzyılmaz, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası olması nedeniyle, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mürsel Koçer ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nazmiye Akyol ile birlikte, evde sağlık hizmeti alan yaşlı hastaları ziyaret etti.
İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, “Bugün arkadaşlarımızla birlikte hastalarımızı ziyaret edelim, bir görelim istedik. Hal ve hatırlarını sorup, bizlerden istek ve taleplerini dinledik. Ulu çınarlarımıza Allah’tan sağlıklı, sıhhat ve huzurlu ömürler diliyorum.” Diye konuştu. Hastaların ihtiyaç ve taleplerinin bir an önce giderilmesi için talimat veren Müdür Yavuzyılmaz, “Evde Sağlık Hizmetleri ekiplerimiz, yatağa ve eve bağımlı, sağlık kuruluşuna ulaşmakta zorluk yaşayan hastalarımıza ev ortamında muayene, tetkik, tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerini profesyonel sağlık personellerimiz tarafından evlerinde periyodik tedavi planına uygun olarak hizmet sunmaktadır.” Dedi.
Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mürsel Koçer ise “Birikim ve tecrübeleriyle bize yol gösteren, sevgileriyle içimizi ısıtan kıymetli çınarlarımızın,18-24 Mart Yaşlılar haftasını kutluyor, huzur içerisinde sağlıklı ömürler diliyoruz. Varlığınız en değerli hazinemizdir.” Diye konuştu. Evde sağlık hizmeti alan yaşlılar ve aileleri ise ziyaretlerinden dolayı İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Osmaniye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mürsel Koçer ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Nazmiye Akyol ve Evde Sağlık Hizmetleri çalışanlarına teşekkür ettiler.