Osmaniye’de gaziler, öğrencilerle bir araya geldi

Osmaniye’de gaziler, öğrencilerle bir araya geldi

Osmaniye’de gaziler, “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi çerçevesinde okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi.

Osmaniye’de gaziler, “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi çerçevesinde okulları ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. 
Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı İsmail Kaba ve beraberindeki gaziler, Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü koordinasyonunda, Cumhuriyetin 100. Yılı çerçevesinde düzenlenen “Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” Projesi kapsamında, merkeze bağlı Çona köyü Nurdağı İlk ve Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi. Kahramanlık, vatan, şehitlik ve gazilik söyleşisinde gaziler, öğrencilere nasıl gazi olduklarına dair hayat hikayelerinianlattı. Türkiye Harp Malulü, Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Osmaniye Şubesi Başkanı İsmail Kaba, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü şehit aileleri ve gazi birimine, okul müdürlüğüne, öğretmen ve öğrencilere göstermiş oldukları ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. 



Osmaniye 20.02.2024 20:35:00 0

İlginizi Çekebilir

1

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

2

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

3

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

4

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

5

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

6

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

7

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

8

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi:

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde alışveriş merkezleri denetlendi

10

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla buluştu