Osmaniye’de hasar gören kaldırımlar onarılıyor

Osmaniye’de hasar gören kaldırımlar onarılıyor

Osmaniye’de yaşanan yıkıcı depremlerin ardından çarşı merkezinde başlatılan ağır hasarlı binaların kontrollü yıkımları sırasında hasar gören kaldırımların bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Osmaniye’de yaşanan yıkıcı depremlerin ardından çarşı merkezinde başlatılan ağır hasarlı binaların kontrollü yıkımları sırasında hasar gören kaldırımların bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yıkıma yol açtığı Osmaniye’de, depremin ardından tamamlanan hasar tespit çalışmalarında ağır hasarlı olarak kayıtlara geçen binaların yıkım işlemleri kent genelinde tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda çarşı merkezinde başlatılan kontrollü yıkım çalışmaları esnasında hasar gören kaldırımların bakım ve onarım çalışmaları da moloz kaldırma işlemlerinin ardından Osmaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İnşaat Amirliği ekipleri tarafından yapılıyor. 

Gerekli güvenlik tedbirlerinin alınmasıyla başlatılan çalışmalar sonrası bakım ve onarımı tamamlanan kaldırımlar tekrardan vatandaşların hizmetine sunuluyor.

 



Osmaniye 21.07.2023 16:46:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı

2

SDÜ'de hareket halindeki elektrikli araçlar için kablosuz şarj projesi tasarlandı

3

TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

4

Osmaniye’de asansör boşluğuna düşen Hürü Toklu hayatını kaybetti

5

Eskişehir’e atanan Vali Erdinç Yılmaz’a veda

6

Osmaniye merkezli kaçakçılık operasyonu: 5 tutuklama, 60 Milyon TL’lik malvarlığına el konuldu

7

Limak Holding'in "Yarını İnşa Etmek" paneli Davos'ta düzenlendi

8

Bu hafta yurtta Orta Akdeniz üzerinden gelen ılık ve yağışlı hava etkili olacak

9

Antalya İl Emniyet Müdürü Zaimoğlu, "Basın Sohbetleri" programına katıldı

10

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı