Osmaniye’de İzcilere Moral Gecesi

Osmaniye’de İzcilere Moral Gecesi

Osmaniye Belediyesi, Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksi Tesislerinde depremzedelere yönelik moral gecesi düzenledi.

Osmaniye Belediyesi, Samet Aybaba İzci Kampı ve Spor Kompleksi Tesislerinde depremzedelere yönelik moral gecesi düzenledi.

6 Şubat depremi sabahı Belediye Başkan Kadir Kara’nın talimatıyla depremzede vatandaşlar için kapılarını açan izci tesis tesislerinde gerçekleşen etkinlik Osmaniye Belediyesi İzcilik Kulübü’nün izci ateşinin yakılmasıyla başladı.

İzci tesislerinde barınan vatandaşların katılımıyla yapılan moral gecesinde belediye tarafından hoşaf ve çay ikramında bulunuldu.

Moral gecesinde usta sanatçılar Alperen Kekilli ve Gökhan Kıraç sahne aldı. Sanatçıların seslendirdiği şarkılara ve kahramanlık türkülerine vatandaşlar hep bir ağızdan eşlik ederek güzel bir gece geçirdiler.

Deprem sabahından itibaren İzci tesislerinde konaklayan vatandaşların düşüncelerini ifade ettiği programda duygulu anlar yaşandı. 

Tesislerde konaklayan depremzede çift Altun ve Mehmet Emin Kaya konuşmalarında; “Bizleri bu tesislerde ağırlayan ve aile ortamını bizlere yaşatan belediye başkanımıza ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandılar. 

Meliha Emlek ise: “Burada çok güzel bir aile olduk. Herkes bize destek çıktı. Kendi evimiz gibiydi. Hiçbir eksiğimiz yoktu. Bizi burada ağırlayandan, ilgilenenden, hayır yapandan Allah razı olsun. Biz bu ilgi ve alakayı her yerde de anlatıyoruz. Çok mutluyuz her zaman da dua edeceğiz. Bütün vatandaşlarımızdan ve belediye başkanımızdan Allah razı olsun rabbim o günleri bir daha yaşatmasın.” Şeklinde konuştu. 



Osmaniye 26.06.2023 15:07:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye’ İzcilere Moral Gecesi

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor