Osmaniye’de jandarma ve polisten yılbaşı tedbirleri

Osmaniye’de jandarma ve polisten yılbaşı tedbirleri

Osmaniye’de, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince, yılbaşı öncesi müşterek denetim gerçekleştirildi.

Osmaniye’de, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince, yılbaşı öncesi müşterek denetim gerçekleştirildi. 28 Aralık 2023 ile 2 Ocak 2024 tarihleri arasında devam edecek olan yoğun trafik denetimlerinde vatandaşlar bilgilendirilerek, güvenli sürüş bilinci oluşturma ve trafik kazalarının önlenmesinin hedeflenmekte olduğu kaydedildi. 
Sürücülerin yılbaşında trafikte güvenli seyir yapabilmeleri için Trafik Jandarması ve Trafik Polislerince müşterek faaliyet icra edildi. 
Osmaniye-Kadirli il yolunda Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri ile Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Polislerince vatandaşların yeni yıla Trafikte güvenli sürüş yapabilmeleri için müşterek olarak denetim faaliyeti icra edildi. Denetimlerde vatandaşlara alkollü araç kullanılmaması, emniyet kemerinin önemi, hatalı sollama ve aşırı hızın nelere mal olabileceği konularında bilgilendirme yapıldı. Trafik uygulamaları dron kameraları ile de takip edildi. 



Osmaniye 29.12.2023 14:41:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hemşehrimiz Şehit Oldu

2

Elektrikli araç sayısı artınca işletmeciler de iş yerlerine şarj üniteleri kurmaya başladı

3

Milli hokeyciler, Avrupa Şampiyonası için Osmaniye'de kampa girdi

4

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

5

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

6

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

7

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

8

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

9

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

10

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor