Osmaniye’de jandarma ve polisten yılbaşı tedbirleri

Osmaniye’de jandarma ve polisten yılbaşı tedbirleri

Osmaniye’de, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince, yılbaşı öncesi müşterek denetim gerçekleştirildi.

Osmaniye’de, İl Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekiplerince, yılbaşı öncesi müşterek denetim gerçekleştirildi. 28 Aralık 2023 ile 2 Ocak 2024 tarihleri arasında devam edecek olan yoğun trafik denetimlerinde vatandaşlar bilgilendirilerek, güvenli sürüş bilinci oluşturma ve trafik kazalarının önlenmesinin hedeflenmekte olduğu kaydedildi. 
Sürücülerin yılbaşında trafikte güvenli seyir yapabilmeleri için Trafik Jandarması ve Trafik Polislerince müşterek faaliyet icra edildi. 
Osmaniye-Kadirli il yolunda Osmaniye İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması ekipleri ile Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Polislerince vatandaşların yeni yıla Trafikte güvenli sürüş yapabilmeleri için müşterek olarak denetim faaliyeti icra edildi. Denetimlerde vatandaşlara alkollü araç kullanılmaması, emniyet kemerinin önemi, hatalı sollama ve aşırı hızın nelere mal olabileceği konularında bilgilendirme yapıldı. Trafik uygulamaları dron kameraları ile de takip edildi. 



Osmaniye 29.12.2023 14:41:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan kadının cesedi evin banyosunda gömülü bulundu

2

Mersin'de dorsesi rampada askıda kalan tır ulaşımı aksattı

3

Hatay'da coğrafi işaret tescili alan 7 ürün tanıtıldı

4

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

5

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

6

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

7

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

8

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

9

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

10

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı