OSMANİYE’DE KAR KİMİNE ÇİLE KİMİNE EĞLENCE OLDU

OSMANİYE’DE KAR KİMİNE ÇİLE KİMİNE EĞLENCE OLDU

Osmaniye’de kar kimine çile kimine eğlence oldu

Osmaniye’nin yüksek kesimlerinde etkili olan yoğun kar yağışı, yolların kapanmasıyla çileye dönerken, çocuklar için de eğlence kaynağı oldu.
Osmaniye’de önceki günlerde etkili olan yağmur yağışı yerini yüksek kesimlerde kar yağışına bıraktı. Merkeze ve ilçelere bağlı birçok köy ve yayla yolu yoğun kar nedeniyle kapanırken, İl Özel İdaresi ve belediye ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Kapanan yolların açılması için hummalı bir çalışma yürüten ekipler, köy ve yayla yollarının tekrardan ulaşıma açılması için vardiyalı olarak çalışmalarını devam ettiriyor.
Öte yandan, kar yağışıyla birlikte kendilerini sokaklara atan çocuklar oyun oynayarak karın keyfini çıkardı. Soğuk havaya aldırış etmeden saatlerce çeşitli oyunlar oynayan çocuklar için ise kar eğlence kaynağına dönüştü.



Osmaniye 3.02.2021 10:02:00 0
Anahtar Kelimeler: OSMANİYE’ KİMİNE KİMİNE EĞLENCE

İlginizi Çekebilir

1

Futbol: Trendyol 1. Lig

2

Sakaryaspor-Hatayspor maçının ardından

3

Antalya'da taksi ile kamyonetin karıştığı kazada 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da zıpkınla balık avlamak isteyen kişi kendini yaraladı

5

9. Uluslararası Kozmetik Kongresi Antalya'da başladı

6

SabancıDx ve Bulutistan'da üst düzey atama

7

Antalya'da Akdeniz Melek Yatırım Zirvesi düzenlendi

8

RoofStacks yerli teknolojiyle ödeme sistemleri altyapısını geliştirdi

9

Kahramanmaraş'ta engelli vatandaşlara akülü sandalye ve elektrikli motor desteği

10

Kadirli ilçesinde üreticilere 10 bin 500 zeytin fidanı dağıtıldı