Tarih: 28.10.2024 18:59

Osmaniye’de Karanlık Sokaklar  Kazalara Neden Oluyor

Facebook Twitter Linked-in

Karanlık sokaklarda her türlü hırsızlık, gasp ve kazaların olabileceğini belirten Gazeteci Hasan Kılıç, “Akşamları sokakların güvenli hale gelmesi için ENERJİSA’nın acilen yanmayan elektrik direklerindeki lambaları değiştirmesi gerekiyor. Bugün ben düştüm ama yarın başkaları da düşmesin” dedi.

Osmaniye’de lambası yanmayan elektrik direkleri yüzünden sokaklar akşamları zifiri karanlığı bürünüyor. Adeta ölü bir şehre dönüşen Osmaniye’de bu durum trafik ve iş kazalarına neden olurken, olası hırsızlık olaylarına da davetiye çıkarıyor.

 

ÇÖP DÖKMEK İSTERKEN KARANLIKTA DÜŞEREK YARALANDI 

Edinilen bilgiye göre, 27 Ekim 2024 Pazar günü akşamı saat 19.30 sıralarında Çınarlı Kahve karşısı Sezginler İşhanı önündeki yolda meydana gelen olayda, gazetedeki işini tamamladıktan sonra çöp dökmek için dışarı çıkan Gazeteci Hasan Kılıç karanlıkta ayağı boşa gelerek sert bir şekilde yere düştü. Çöp konteynerinin önünde yola düşen Hasan Kılıç, sağ dizinden yaralandı. Müthiş bir acı ile yerden güçlükle kalkan Hasan Kılıç, bir sağlık kurumuna giderek tedavisini yaptırdı.

 

ENERJİSA’NIN ACİLEN KARANLIK SOKAKLARI AYDINLATMA SI GEREKİYOR

 

Karanlık sokaklarda her türlü hırsızlık, gasp ve kazaların olabileceğini belirten Hasan Kılıç, “ENERJİSA’nın acilen yanmayan elektrik direklerindeki lambaları değiştirmesi gerekiyor. Bugün ben düştüm ama başkaları da düşmesin” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —