Osmaniye’de Karne Heyecanı

Osmaniye’de Karne Heyecanı

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 2023–2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Cebelibereket Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulu’nu ziyaret etti.

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, 2023–2024 eğitim-öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Cebelibereket Şehit Ahmet Yılmaz İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerin karne heyecanını paylaştı. Okul girişinde, öğrenci ve öğretmenler tarafından karşılanan Vali Yılmaz, daha resim sergisini gezdi. 
İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak ile birlikte sınıflara giren Vali Yılmaz, öğrencilerin karnelerini dağıttı. Vali Erdinç Yılmaz, 2023-2024 Eğitim öğretim döneminin ilk yarısında 9 bin 198 öğretmen ile 144 bin 125 öğrenciye eğitim öğretim hizmeti verildiğini söyledi. Eğitim ordusunun, çocukların geleceği için canla başla çalıştıklarını ifade eden Vali Yılmaz, “Sevgili çocuklarımızın gelecekte daha iyi olmaları, devletine, milletine, bayrağına bağlı, milli manevi değerlerine hizmet edecek gençler olarak yetişmeleri, başarılarla dolu bir hayatları olması için mücadelemizi sürdürüyoruz. Çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmenin gayreti içerisindeyiz. Sevgili öğrencilerimizi, velilerimizi, öğretmenlerimizi gösterdikleri gayretten dolayı kutluyorum. İl Milli Eğitim Müdürümüz, eğitim kadromuz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz, eğitim alanında büyük bir mücadele verdiklerine hep şahit oldum. Bu mücadelelerinden ve başarılarından da hep mutlu oldum. Bundan sonrada bu azmimiz, başarımız devam edecek.” Dedi. 
Vali Erdinç Yılmaz, 15 günlük tatilde, çocuklara dinlenmelerini, kitap okuyarak geçirmelerini ve ikinci yarıya güzel bir şekilde hazırlanarak başlamalarını diledi. Vali Erdinç Yılmaz, karne dağıtım programının ardından öğretmenlerle bir süre sohbet ederek, görevlerinden başarılar diledi.



Osmaniye 19.01.2024 15:28:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye’ Karne Heyecanı

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü