OSMANİYE'DE KURBANLIK SATIŞ FİYATLARI BELİRLENDİ

OSMANİYE

Osmaniye'de, kurbanlık koyun, keçi, dana ve düvenin kilogram fiyatı belirlendi. Osmaniye Esnaf Sanatkar Odalar Birliği Başkanı Murat Yalçın'ın komisyon başkanlığında yapılan toplantı birlik hizmet binasında gerçekleştirildi.
Yaklaşan Kurban Bayramı sebebiyle büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıkların fiyat taleplerini görüşmek vve karara bağlamak üzere düzenlenen toplantıya, Osmaniye Belediyesi Zabıta Müdürü İbrahim Boran, Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odasını Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Coşkun, Osmaniye Ticaret Borsasını Yönetim Kurulu Üyesi Nuh Türk, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünü Temsilen Dr. Yusuf Göktaş, Osmaniye İli Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Saygılı, Kırmızı Et Üreticisi Birliği temsilen Tevfik Dağ, üretici esnaflar adına ise İsmail Demirbaş, Melihşah Çenet ve Mustafa Yılmazer katıldı.
Kurbanlık Fiyatı Tespit Komisyonu toplantısı sonunda oy birliği ile alınan karara göre, Sarıbaş ve Merinos Koyun 27, Kangal ve Van Beyazı Koyun 26, Keçi 27, Büyükbaş Erkek Dana Simental 24, Büyükbaş Erkek Dana Holstein 23 ve Büyükbaş Dişi Sığır 22 lira olarak açıklandı.

Haber: İbrahim EMÜL/OSMANİYE



Osmaniye 13.07.2020 17:37:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 237 kişi tutuklandı

2

Otobüste uyuşturucu bulundu 1 kişi tutuklandı

3

İyi Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları Açıklama Yaptı

4

Toprakkale Belediye GES Santrali Açıldı

5

Muhtar Adayını Öldüren Kuzeni Yakalandı

6

Osmaniye'de 14 kişi tutuklandı

7

Muhtar Adayını Öldürdüler

8

OŞYAD, Aydınlar Mahallesi’nde “Kadınlar Günü” etkinliği düzenledi

9

Adana, Mersin, Hatay ve Osmaniye'de ilk teravih kılındı

10

Demirci, güven tazeledi