Osmaniye’de Numarataj Çalışması

Osmaniye’de Numarataj Çalışması

Osmaniye Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, 19 Mahallede cadde, sokak ve kapı numaraları yenileme işlemleri tamamlandı.

Osmaniye Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, 19 Mahallede cadde, sokak ve kapı numaraları yenileme işlemleri tamamlandı. 
Osmaniye Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’ne bağlı Numarataj Birimi, adres ve numaralandırma yönetmeliğine uygun olarak 38 mahallede cadde, sokak ve kapı numaralarının yeniden düzenlenmesi için başlattığı çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların ikametlerine gelen kargo, evrak ve benzeri belgelerin adrese teslim edilememesinden kaynaklı sorunların ortadan kaldırılması amacıyla başlatılan çalışmalar 19 mahallede tamamlandı.
Ulusal adres veri tabanında kurumların adres bileşenlerinde tespit ettikleri hataları inceleyip giderilmesini sağlayan Osmaniye Belediyesi, kurumlar ve muhtarlar iş birliği ile mahalle haritalarını ve krokilerini hazırlıyor. Bu kapsamda yürütülen numarataj çalışmalarıyla ilgili konuşan Yeni Mahalle Muhtarı Ahmet Çevik, “Adres güncellemelerinden dolayı mahallemize gelen  posta ve kargo çalışanları teslimat sırasında  zorluk çekiyorlardı.Yapılan numarataj çalışması ile bu sorun ortadan kalkmış oldu. Başta Belediye başkanımız Kadir Kara olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına bu konudaki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi. 
Cadde ve sokak isimleri ile kapı numaralarının yazılı olduğu levhaların basım işlemleri yine  Osmaniye Belediye personellerince kurum bünyesinde kurulan lazerli baskı makinesiyle hazırlandığı kaydedildi 



Osmaniye 19.10.2023 15:48:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye’ Numarataj Çalışması

İlginizi Çekebilir

1

Özdokur, Başkan Yardımcısı Oldu

2

Karalar'dan Olcar'a Ziyaret

3

Cevdetiye MHP Belde Başkanı İstifa Etti

4

Osmaniye’de Toplu Taşıma Araçlarında Klima Ve Genel Temizlik Denetimi

5

Osmaniye'de uyuşturucuyla yakalanan zanlı tutuklandı.

6

Osmaniye’de otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü öldü

7

Osmaniye'de toz taşınımı etkili oluyor

8

Osmaniye'de "KVKK Okulda Projesi" etkinliği düzenlendi

9

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

10

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü