OSMANİYE’DE PANDEMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

OSMANİYE’DE PANDEMİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Covid-19 ile Mücadele Kapsamında Pandemi Değerlendirme Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz Başkanlığında Kadirli'de Yapıldı.

Covid-19 ile Mücadele Kapsamında Pandemi Değerlendirme Toplantısı Vali Dr. Erdinç Yılmaz Başkanlığında Kadirli'de Yapıldı. Kadirli Kaymakamlığı Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yılmaz’ın yanı sıra Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu, Kadirli Kaymakamı Ahmet Arık, Kadirli Belediye Başkanı Dr. Ömer Tarhan, Kadirli Cumhuriyet Başsavcısı Kasım Kılıç, İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Bahar, Kadirli İlçe Sağlık Müdürü Ayşe Bozkurt katıldı.

Toplantının başında İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, ilimizdeki genel durum hakkında bilgi verdi.

Toplantıda konuşan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, korona virüsle mücadelenin devam ettiğini ve bu mücadelede herkese görev düştüğü belirterek, “Koronavirüsle mücadelemiz devam ediyor. Son günlerde ne yazık ki vaka sayılarında artış gözlemliyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan bir kez daha kurallara hassasiyetle uymalarını rica ediyorum. Kurallar çok basit; maskemizi takacağız, sosyal mesafeye dikkat edeceğiz ve temizlik kurallarına özen göstereceğiz. Bu kurallara sadece kendimiz için değil sevdiklerimizin ve tüm toplumumuzun sağlığı için de uymak zorundayız. Hepimizin bu sorumluluğun farkında olması lazım. Biz, kurumlarımızla birlikte gereken tüm tedbirleri alıyoruz, vatandaşlarımız da kendi üzerlerine düşen görevleri yerine getirsinler ki bu mücadelede başarılı olalım. Bu mücadeleyi ancak hep birlikte kazanabiliriz.” dedi.

Toplantıda korona virüs salgını konusunda daha önce alınan tedbirler değerlendirilerek, kontrollü sosyal hayat kapsamında alınması gereken tedbirlere dair görüş alışverişinde bulunuldu.



Osmaniye 2.11.2020 23:40:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

2

Atalan Şelalesi Harika

3

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

4

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

5

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

6

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

7

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

8

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

9

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı

10

Osmaniye'de traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti