Osmaniye'de Pozitif Vaka Biraz Daha Azaldı

Osmaniye

Osmaniye'de Pozitif Vaka Biraz Daha Azaldı

Osmaniye'de alınan sıkı önlemler azda olsa pozitif vaka sayısını aşağıya çekmeye başladı. Dün yapılan koronavirüs testlerinde bin 164 vakaya rastlandı. Osmaniye'de bin 400 pozitif vaka ile başlayan süreç, bin 259 ve ardından bin 164'e kadar geriledi.

Osmaniye'ye koronavirüs belası sıçramadan önce günlük vakalar 70-80 civarında olurken, mutantlı virüsün çok çabuk bulaşma göstermesi ile birlikte sayılar çıldırmaya başladı. Osmaniye'nin bu illetten kurtulması için, Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Belediye Başkanımız Kadir Kara, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Hasan Öznavruz ve kahraman sağlıkçılarımızın gösterdiği duyarlılığı vatandaş olarak bizde gösterelim.

Koronavirüsün sevdiklerimizi bizden teker teker alıp götürdüğü gerçeği apaçık ortada dururken, katil virüse karşı kafa tutmak akıl karı değildir. Ayrıca bu kadar vurdum duymazlığımızın, bedelini sadece biz değil sevdiklerimizede ödettiğimizi asla unutmayalım. Osmaniye ve ilçelerinde herkesi, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaya bir kez daha davet ediyorum.



Osmaniye 4.04.2021 21:00:00 0
Anahtar Kelimeler: Osmaniye' Pozitif Biraz Azaldı

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de yakalanan terör örgütü PKK/YPG şüphelisi tutuklandı

2

Osmaniye'de yangın söndürme dronu düştü

3

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

4

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

5

Atalan Şelalesi Harika

6

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

7

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

8

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

9

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

10

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi