OSMANİYE’DE POZİTİF VAKA SAYISI HER GÜN DEĞİŞİYOR

OSMANİYE’DE POZİTİF VAKA SAYISI HER GÜN DEĞİŞİYOR

Osmaniye’de önceki gün 250 olan pozitif vaka sayısı dün 400’lü rakamlara yükseldi.

Osmaniye’de önceki gün 250 olan pozitif vaka sayısı dün 400’lü rakamlara yükseldi.

Günlük olarak yapılan  koronavirüs testlerindeki değişiklik korkutuyor. Bir gün arayla 150-200 pozitif vaka artışı nasıl izah edilebilir anlamak mümkün değil.

Ancak şu da bir gerçek ki, koronavirüsü ne sağlıkçılar bitirebilir, ne de aşı. Bizler bilinçli davranırsak, kurallara uyarsak, bu illetten kurtulabiliriz. Lütfen, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyalım.



Osmaniye 16.12.2020 14:49:00 2
Meryem gürbüzeli
17.12.2020 15:57:20
Bu insanları anlayamıyorum benim iki tane küçük çocuğum var ve tam 9 aydır ne park yüzü görüyor nede çarşı pazar çocuk oldukları halde 5 yaşındaki çocuğum virüs var dışarı çıkmamalıyız derken bunun bilinciydeyken benim çocuğumun on katı olan insanlarda bu düşünce yok kimse kimseyi düşünmüyor kendini bile düşünmüyor düşüncesiz ve saygısız insanlar yüzünden benim çocuklarım hapis hayatı yaşıyor ne hakkınız var bunu yaşatmaya evinizde kalın lütfen en azından evde olanların hakkına girmeyin evinizde kalın ki şu virüsten bir an önce kurtulalım. Biraz elinizi vicdanınıza koyun da kimseyi riske atmayın.

Sakine timi
17.12.2020 16:28:29
COK GÜZEL KONUSUYOSUNUZDA SIMDI HASTALAR TES VERIYOR 2 GÜN KARANTINADA SINIZ DIYOLAR TES SONUÇLARI HEMEN BELI OLMUYOR HASTA TES SONUCUNU BEKLEMEDEN DISARDA GEZOYOR KARANTINADAKILERDE DIŞARDA GEZIYOR O ZAMANDA HERKESE YAYAILIYOR BU HASTALIK HAKSIZMIYIM SAYIN SALIK BAKANIM BUNA BI CARE BULMASA VALLAHI OSMANIYE DIYE BISE KALMAZ MILETIMIZ SORUMSUZCA DISARI CIKOYOR NASIL OLSUNDA BULASNASIN

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de 54 kişi tutuklandı

2

Osmaniye Eczacı Odası, kentteki çocuklar için 23 Nisan etkinliği düzenledi

3

Atalan Şelalesi Harika

4

Başkan Uyutmaz'a Ziyaret

5

Öğrencilerden Albak'a Ziyaret

6

Kadirli Belediyesi Kent Lokantası Temelini Attı

7

Osmaniye'de 9 düzensiz göçmen yakalandı

8

Osmaniye'de tekvando şöleni düzenlendi

9

Osmaniye Belediyesi'nde üst düzey atama

10

Osmaniye'de etkinlik alanına inmek isteyen yamaç paraşütçüsü ağaca takıldı