Osmaniye’de sağlık çalışanlarından doğaya anlamlı destek

Osmaniye’de sağlık çalışanlarından doğaya anlamlı destek

Osmaniye’de sağlık çalışanlarından doğaya anlamlı destek

Osmaniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören çocuk hastalara, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri kapsamında “Her Çocuk Bir Fidandır” sloganıyla fidan dağıtımı gerçekleştirildi.
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Havva Doğan Kırtıloğlu öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, tedavi gören çocukların ailelerine fidan hediye edilerek, doğaya ve geleceğe nefes olmaları sağlandı. Etkinlikte ayrıca, doğanın korunması ve çevre bilincinin küçük yaşlarda kazandırılmasının önemine dikkat çekildi.
Ağaçlandırma Günü kapsamında yalnızca çocuklar değil, hastanede tedavi gören vatandaşlar, hastane personeli ve idareciler de unutulmadı. Osmaniye Orman İşletme Müdürlüğü tarafından temin edilen fidanlar, hastane bahçesinde düzenlenen etkinlikle toprakla buluşturuldu. Katılımcılar, “Her fidan, geleceğe nefes” mesajıyla doğaya katkı sundu.
Yoğun mesai temposuna rağmen sağlık çalışanlarının bu anlamlı etkinliğe katılımının, hem çevre bilincini güçlendirdiği, hem de gelecek nesillere bırakılacak en değerli miras olan yeşil bir Osmaniye için örnek bir adım olduğu vurgulandı. 



Osmaniye 12.11.2025 11:07:00 0

İlginizi Çekebilir

1

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

2

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

3

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

4

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

5

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

6

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

7

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

8

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi:

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde alışveriş merkezleri denetlendi

10

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla buluştu